Főoldal Szabadidő Koncertek Pár nap múlva Budapesten ad koncertet a legendás Blondie

Pár nap múlva Budapesten ad koncertet a legendás Blondie

Ahogy egész pályafutásuk során, úgy most is sallangok nélküli, a zenére és az élő bulira koncentráló előadásra lehet számítani a csapattól. Éppen ezért kis felszereléssel és létszámmal utaznak, a budapesti előkészületekbe is csupán 22 magyar fog segíteni nekik.

A közel 200 négyzetméteres színpadon a hátteret egy 3 kivetítőből álló fal adja, amelyeken az élő képek mellett archív bejátszások és látványelemek is színesítik a koncertet majd.

blondie_4

6 fős Blondie legénység mellett nem lesz más a színpadon, sem vokalistákra, sem más segítségre nincs szükségük ahhoz, hogy még mindig zseniális koncertet adjanak.

A Blondie tagjainak 40 év után sincsenek extra kérései, az öltözőbe is csupán kanapét, állólámpát és tükröt kértek.
Helyi ételeket és italokat fognak fogyasztani, nem utazik velük saját szakács sem. Az egyetlen extrább kérésük a helyi lemezboltok listája volt, amit napjainkban sajnos már nem is olyan egyszerű teljesíteni.

Budapestre Isztambulból érkeznek, majd a koncert után Bécs felé indul tovább a turné.

Nálunk az egyik legsikeresebb fiatal énekesnő, Odett kezdi az estét 20 órakor, aki idén nyáron Csillagtérkép című albumával már elbűvölte a klubok és fesztiválok közönségét.

odett_blondie_2

odett_blondie

Debbie Harry és a Blondie legénysége 21 óra magasságában lép majd színpadra 2 órás programjával, amely garantáltan az összes nagy slágerüket tartalmazza a One Way Or Another és a Maria-tól kezdve a Call Me és az Atomic-on keresztül a  Heart Of Glass, a Hanging On The Telephone és a Dreaming katarzisáig.
Szeptember 9-én Blondie koncert a BudapestArénában!
Jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és www.livenation.hu oldalon keresztül.

 

Előző cikkBogi is került már kínos helyzetekbe
Következő cikkKismértékű KRESZ-módosítás a gyermekek védelme érdekében