Főoldal Szabadidő Programok, események Párizsban kerül megrendezésre a 2023-as MTV EMA

Párizsban kerül megrendezésre a 2023-as MTV EMA

Párizs ad otthont 2023 novemberében az MTV Europe Music Awards-nak. A popszakma legnagyobb előadóinak díjátadója 1995 óta először látogat el újra Franciaország fővárosába. Idén ráadásul már 30. alkalommal rendezik meg a világ minden tájáról származó zenét ünneplő gálát, így egészen biztos, hogy még a megszokottnál is különlegesebb showra számíthatunk.

Idén sem maradnak MTV EMA nélkül a zene szerelmesei! A 2023-as gála a nemzetközi popélet munkásságát ünnepli a legkiemelkedőbb nemzetközi zenei ikonok díjazásával és legendás fellépésekkel. Az év egyik legnagyobb globális zenei eseményére 2023. november 5-én, vasárnap kerül sor. A műsort az MTV élő adásban közvetíti a francia fővárosból, amelyet így világszerte több mint 150 országban élvezhetnek majd a nézők, köztük az MTV Hungary csatornáján is.

„Az MTV EMA világszerte a zenei élet egyik legkiemelkedőbb éjszakája. Idén is hordozzuk az örökségét, lélegzetelállító előadásokkal és a zenei élet legragyogóbb csillagainak díjazásával. Párizs egy elképesztő kulturális értékekkel bíró város, amelyet világszerte ünnepelnek lenyűgöző zenéjéért, művészetéért és divatjáért. Az idei show-n összehozzuk a helyi és nemzetközi szinten is hatalmas tehetségeket, hogy mindenhol elérjük a rajongókat és olyan magas minőségű zenei élményt adjunk nekik, amelyet csak az MTV képes nyújtani” – nyilatkozta Bruce Gillmer, a Paramount zenei, zenei tehetségekért, programmingért és rendezvényekért felelős elnöke.

Az idei MTV EMA pontos helyszínének, a fellépők és jelöltek listájának bejelentésére egy későbbi időpontban kerül sor. Addig is, a rajongók minden izgalmas információt megtalálhatnak a rendezvény hivatalos oldalán, valamint a MTV Hungary Facebook és Instagram-felületén.