Főoldal Divat, szépség Smink Próbáld ki a Lancome újdonságait!

Próbáld ki a Lancome újdonságait!

Ezen a héten ingyenes Lancome őszi bőrápolási- és sminktanácsadás vár mindenkit, aki ellátogat a WestEnd Bevásárlóközpontban található Douglas Parfümériába!

Pár nappal ezelőtt mi is ellátogattunk egy sminktanácsadára, hogy személyesen is kipróbálhassuk a Lancôme őszi újdonságait. Megérkezésünkkor a márka sminkese kedvesen fogadott minket és rögtön beindivitált a székbe, hogy kezdetét vehesse a tanácsadás.

lancome_smink1

Miközben elkészítette az őszi trendekhez illeszkedő nappali sminkünket, készségesen válaszolt minden, a témával kapcsolatos kérdésünkre és folyamatos tájékoztatást nyújtott arról, hogy épp milyen termékkel készíti sminkünket.

Miket próbálhatsz ki? A filmek világa inspirálta csillogó borítású Hypnôse Star-t, egy igazi szupersztárt a szempillaspirálok között, amely ragyogó és kacér pillantást biztosít. A sminkújdonságok mellett  a szépségtanácsadók személyre szóló bőrápolási tanácsadással is várnak mindenkit. Kipróbálhatod az 1 éves születésnapját ünneplő Visionnaire arcápoló korrektort, a ráncok, a pórusok és a bőr egyenetlenségei ellen.

lancome_smink2  lancome_smink3

Ráadásul, a pódium ideje alatt a WestEndben lévő parfümériában Lancôme termék vásárlása esetén értékes ajándékcsomaggal is gazdagabb lehetsz!