Főoldal Technológia Hardver, szoftver PS4 Remote Play funkció az Xperia Z3 sorozathoz

PS4 Remote Play funkció az Xperia Z3 sorozathoz

A berlini IFA keretein belül mutatta be a Sony Mobile Communications (Sony Mobile) és a Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) az Xperia Z3 sorozatot, amelyen a mai naptól elérhető a PS4 Remote Play , így a felhasználók már az Xperia Z3, Xperia Z3 Compact okostelefonokon valamint az Xperia Z3 Tablet Compact táblagépen is élvezhetik ezt az új funkciót.

sony_ps4_remote_play_z3

Az Xperia Z3 készülékek tulajdonosai a mai naptól tölthetik le a PS4 Remote Play applikációt, ezáltal bárhol és bármikor játszhatnak kedvenc PlayStation4 játékaikkal, a vezeték nélküli DUALSHOCK®4 kontroller és egy Wi-fi hálózat segítségével. A PS4 Remote Play legújabb verziója lehetőséget biztosít minden játékos számára, hogy PS4 konzolját távolról irányítsa még akkor is, ha a TV készüléke nincs a közelében.

Az Xperia Z3 sorozat készülékeiben debütált PS4 Remote Play alkalmazás pozitív fogadtatásának köszönhetően a Sony Mobile és az SCE úgy határozott, hogy ezt az innovatív funkciót a korábbi, Xperia Z2-es sorozatra is kiterjesztik az elkövetkezendő hetekben. Az Xperia Z2 és Z2 Tablet tulajdonosok is hamarosan élvezhetik a PS4 Remote Play applikáció adta lehetőségeket, és távolról is játszhatnak kedvenc PlayStation4 játékaikkal. Részletek az elkövetkezendő hetekben várhatóak.

November 14-től Európában a PS4 Remote Play immáron PlayStation Vitán és PlayStation TV-n is elérhető lesz.

Számos kiegészítő áll a játékosok rendelkezésére, hogy a PS4 Remote Play játékélményt még felhőtlenebbé varázsolják. Akár az Xperia Z3 okostelefonhoz készített GCM10 Game Control Mount (játékvezérlőhöz csatlakoztatható készüléktartóra) vagy a vezeték nélküli DUALSHOCK®4 kontrollerre , esetleg az Xperia Z3 Tablet Compacthoz tervezett -Bluetooth képes – BSC10 dokkolóra esik a választás, a felejthetetlen játékélmény garantált.

A PS4 Remote Play alkalmazás működésével és használatával kapcsolatos további részletek a www.sonymobile.com/remoteplay honlapon olvashatóak.

A funkció a Sony Xperia Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet Compact, Z2 és Z2 Tablet készülékeken érhető el. PlayStation®4 konzol, DUALSHOCK®4, Sony Entertainment Network és nagy sebességű internet kapcsolat szükséges hozzá. Nem minden játék támogatja.