Főoldal Szabadidő Programok, események Quad túrák, extrém szafarik, harckocsizás? Karnyújtásnyira a Vad Quad-tól!

Quad túrák, extrém szafarik, harckocsizás? Karnyújtásnyira a Vad Quad-tól!

A címben szereplő három programlehetőség csak töredéke annak, amit Sovány Tibor vállalkozása, a domonyvölgyi Vad Quad kínál. Ráadásul Budapesttől alig 30 kilométernyi utazással máris elérhető az igen sokszínű birodalom, ahol a kalandra éhes közönség pillanatok alatt megtalálhatja számításait.

Mindezt rendkívül exkluzív környezetben, barátságos kiszolgálással elegyítve.

vad_quad_08

Mint ahogyan a profilnév is sejteti, a cég fő profilja a quad- és terepjáró túrák szervezése, ezek többnyire több hektárnyi magánterületen kerülnek kivitelezésre, valós és kifejezetten szélsőséges körülmények közt. A quad túrák minden esetben szakképzett túravezetők levezénylésével zajlanak, professzionális Suzuki quadokkal, védőruházatban, magas szintű biztonsági normatívák betartásával.

Aki netán még több adrenalinbombára vágyik, egész biztosan gondolkodás nélkül az Extrém jeep túra elnevezésű csomagot választja majd, mely egy akár több órás izgalmas túrát takar alkalmanként. A megmérettetés során a résztvevők négy személyes Suzuki Samurai terepjárókkal közlekedhetnek Domonyvölgy dimbes-dombos erdei útjain, ráadásként URH adó-vevővel kommunikálhatnak egymással – ez méginkább növeli az exkluzivitást. A túra során egyébként mindenki próbára teheti vezetéstechnikai tudását, miközben egyre nehezebb terepen haladhatnak a célállomás felé.

S ha már szafari, legyen még különlegesebb: a Vad Quad gépjárműpark-állományában Gaz66 típusú katonai teherautók is fellelhetők, s bevethetők terepre. 20 személyes csapatszállító járművek ezek, melyekkel járhatatlannak tűnő terepviszonyok közt közlekedve a cél minél hamarabbi elérése úgy, hogy közben az utasoknak minden erejükre szükségük van ahhoz, hogy a helyükön maradjanak.

Akinek pedig nem lenne elég a Gaz66 katonai jellege, máris átülhet a legújabb BTR 60-as páncélozott kétéltű harckocsiba, hogy azzal a Vad Quad főhadiszállásától nem messze található harckocsipályán kibontakoztathassa militarista hajlamait. Természetesen a vendég is megtapasztalhatja testközelből a 10 ezer köbcentiméteres, 8×8 meghajtású monstrum irányítását szélsőségesbe hajló körülmények közt.

Tíztől hetven főig lehetőség nyílik háborús kalandjátékok levezénylésére is, paintball fegyverekkel egyetemben. A részletes balesetvédelmi felkészítés után a résztvevők háborúba vonulnak a Domonyvölgyben található katonai kiképzőpályára, ahol a kiépített hadszíntéren homokdűnék, árkok, bokrok és tereptárgyak között vadászhatnak egymásra. A csapatokat Gaz66 teherautóval viszik a helyszínre, 30 perces extrém útvonalakon. A csatában az egyik csapat egy BTR60 harckocsit védelmez, míg a támadók a páncélos tetejére kihelyezett nemzeti lobogót próbálják megszerezni. Majdnem mindig a támadóknak van nehezebb dolguk, hiszen a BTR60 megközelítését nagyban nehezíti a nyílt terep, illetve az, hogy szögesdrót alatt kúszva-mászva tudnak csak előre haladni. Viszont a támadók segítségére bevetésre kerül egy Suzuki terepjáró is, így egy időben akár két irányból is támadhatnak. Az attak végkimenetele után a csapatok cserélnek, és kezdődik az egész elölről, kifulladásig.

A fent felsoroltak mellett számos egyéb programlehetőséget kínál a Vad Quad: bográcsozás, túrázás, helikopterezés, motoros szánozás, rengeteg gyerekprogram (London busz játszóház, gyerek quad-oktatás, stb.) áll az érdeklődők rendelkezésére. Természetesen több napos elfoglaltság esetén a cég szálláslehetőséget is tud biztosítani a közelben elhelyezkedő Detti Vendégházban.

Hamarosan részletesen, programlehetőségekre lebontva is beszámolunk saját tapasztalataink alapján a Vad Quad által biztosított alternatívákról!