Site icon Napimagazin

Rekord összeg gyűlt össze a Design Terminál Jótékonysági design aukcióján

Közel 70 design tárgyat árvereztek el szerda este a Design Terminál negyedik alkalommal megrendezett Jótékonysági design aukcióján. A több mint 1 000 000 forintos bevétel az Ökumenikus Segélyszervezet adventi pénzadomány gyűjtését támogatja.

A Design Terminál karácsonyi rendezvénysorozatának, az Ajándék Terminálnak kiemelt eseménye volt idén is a Jótékonysági design aukció, ahol összesen 63 tervező ajánlott fel egyedi designtárgyat árverésre. Kalapács alá került többek között egy EOSINE bőr nyakék, a FOLQA Collection darabjaira, a Rienne Fashion Jewlery fülbevalója, a Plié by Ateliér egy bútordarabja, de egy LINDA SIETO táska is. Valamennyi tárgy kikiáltási ára 3000 forint volt.

Dr. Navracsics Tibor, az Európai Unió kulturális, oktatási ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa fővédnökségével és Winkler Nóra vezetésével lezajlott árverésen összesen több mint 1 000 000 forint gyűlt össze, mellyel a szervező Design Terminál és a tervezők az Ökumenikus Segélyszervezet országos adventi kampányát és pénzadománygyűjtését támogatták.

Exit mobile version