Főoldal Szabadidő Televízió Saját gyártású sorozatokkal erősít a SkyShowtime

Saját gyártású sorozatokkal erősít a SkyShowtime

A SkyShowtime bőséges kínálatából csemegézve egyre több saját gyártású produkcióval találkozhatunk, melyek közül párat érdemes közelebbről is szemügyre venni különleges története, illusztris szereplőgárdája vagy épp díjnyertes készítői miatt.

Nézzünk egy-két példát a kínálatból, amit érdemes végignézni!

A Lawmen: Bass Reeves a SkyShowtime saját gyártású sorozata, amelyet David Oyelowo, a neves producer, Chad Feehan vezető producer és sorozatfelelős, valamint az Oscar-jelölt Taylor Sheridan vezető producer készített kifejezetten a televízió nézői számára. A sorozat kizárólag a SkyShowtime-on tekinthető meg. A várva várt 8 részes sorozat december 18-tól már megtekinthető a SkyShowtime-on. Az új részek januártól hetente jelennek meg.

A vadnyugat legendás törvényszolgájáról szóló Lawmen: Bass Reeves története Reeves (David Oyelowo) életét követi nyomon, aki a rabszolgasorból kitörve az Egyesült Államok Mississippitől nyugatra eső részének egyik első fekete rendőrbírója lett. Bár pályafutása során több mint 3000 bűnözőt tartóztatott le, jelvénye nagy súllyal nehezedett rá, és komoly megpróbáltatást jelentett számára, hogy munkája erkölcsi és lelki következményei szeretett családját is sújtják.

A Lawmen: Bass Reeves a Sheridan nevével fémjelzett sorozatok legújabb darabja a SkyShowtime kínálatában. Olyan alkotások körét gyarapítja, mint az: 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King és Yellowstone.

A saját gyártású sorozatokból a rajongók megismerhetik a Dutton család történetét. Az 1883 bemutatja, hogyan vándoroltak nyugat felé a Great Plains-síkságon keresztül. Az 1923 című film a Dutton család eredettörténetének folytatása. Az Oscar-díjra jelölt Harrison Ford és az Oscar-díjas Helen Mirren főszereplésével készült sorozat a Dutton család új generációját mutatja be. Hű képet fest a huszadik század elejéről, amikor a járványok, a történelmi aszály és a szesztilalom vége súlyos megpróbáltatást jelent a hegyvidék nyugati részének és az ott élő Dutton családnak. 

A Mayor of Kingstown a McLusky családról szól, akik a Michigan állambeli Kingstownban próbálnak boldogulni, ahol az egyetlen virágzó üzletág a börtön. Az Oscar-jelölt Jeremy Renner és az Oscar-díjas Dianne Wiest főszereplésével érkező sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti.

Nem western, de hasonlóan kíméletlen világ. A Special Ops: Lioness történetét egy valós amerikai katonai program ihlette. A főszereplő, Joe (Zoe Saldaña) a CIA terrorizmus elleni háborújának élharcosaként próbál egyensúlyt teremteni a magán- és szakmai életében. Az ugyancsak nagy sikerű Tulsa Kingben az Oscar-jelölt Sylvester Stallone alakítja a New York-i maffiavezért, Dwight „a Tábornok” Manfredit, aki 25 év után szabadul a börtönből, és akit főnöke az Oklahoma állambeli Tulsába küld, hogy indítson be egy üzletet.

A Yellowstone 1–5. évada az Oscar- és Emmy-díjas Kevin Costner főszereplésével teljes egészében megtekinthető. A sorozat betekintést nyújt a Dutton család drámai fordulatokkal teli életébe, mivel jövőjüket politikai törekvések és külső szövetségek egyaránt fenyegetik.