Főoldal Divat, szépség Hajápolás Schwarzkopf Color Mask: tégelybe zárt hajfesték

Schwarzkopf Color Mask: tégelybe zárt hajfesték

schwarzkopf_colormask

Különleges újdonsággal jelentkezett idén a Schwarzkopf: a Color Mask az első hajfesték tégelyben, amely minden olyan igénynek megfelel, amit a nők egy magas minőségű hajfestéktől elvárnak: extra ápolás, erőteljes színformula a ragyogó színeredményért és egyszerű használat.

Egyszerűen össze kell rázni a tégelyben lévő színelőhívót és a festékkrémet, amíg az olyan krémes állagúvá nem válik, mint egy hajpakolás. A Color Mask intenzív, ragyogó színt ad a háromszoros kényeztető mély ápolásnak köszönhetően. Az innovatív formula és az egyszerű használatnak köszönhetően a Color Mask alkalmazása igazán vonzó.

Hogyan használd?

A Schwarzkopf Color Mask új, magas minőségű termékéve ápoló és luxus érzetet nyújtja már a használat első pillanatától kezdve. Használd úgy a hajadon, mint egy kényeztető pakolást. Ez az új, innovatív termék egyesíti az ápolást és a ragyogó, intenzív hajszínt. Egyszerűen nyomd a festékkrémet a színelőhívót tartalmazó tégelybe, majd szorosan zárd rá a fedelet. Erőteljesen rázd össze, egészen addig, amíg krémes állagú lesz. A cseppmentes tartós hajfestéket könnyen és precízen az ujjaival viheted fel a hajadra.

schwarzkopf_colormask2

A Color Mask innovatív formulája erősíti a hajszerkezetet, könnyíti a kifésülést, és extra ápolást nyújt a hajpakolásban lévő Provitamin-Komplex által – mondja Dr. Mustafa Akram, K+F vezető. A festékkrémben Amino-Protein-Aktív található, mely erősíti a hajszerkezetet, míg a színelőhívóban lévő fésülhetőséget növelő booster könnyebb kifésülhetőséget nyújt. Hajfestés utáni hajpakolás ápoló Provitamin-Olaj-Komplex tartalmával mély ápolást nyújt az érezhetően puhább hajért.

schwarzkopf_colormask3

 

Az új Schwarzkopf Color Mask már kapható az üzletekben 1999 forintért, 18 ragyogó árnyalatban:

1010 Világos Gyöngyszőke

schwarzkopf_colormask_szoke

1000 Világos Természetes Szőke

940 Bézsszőke

800 Középszőke

750 Sötét Aranyszőke

700 Sötétszőke

665 Világos Aranybarna

657 Világos Rézbarna

schwarzkopf_colormask_barna

600 Világosbarna

586 Mahagóni Vörös

schwarzkopf_colormask_voros

568 Gesztenyebarna

560 Mély Nugát

550 Aranybarna

500 Középbarna

400 Sötétbarna

368 Sötét Gesztenyebarna

300 Feketésbarna

schwarzkopf_colormask_fekete

100 Fekete