Site icon Napimagazin

Schwarzkopf Color Mask: tégelybe zárt hajfesték

schwarzkopf_colormask

Különleges újdonsággal jelentkezett idén a Schwarzkopf: a Color Mask az első hajfesték tégelyben, amely minden olyan igénynek megfelel, amit a nők egy magas minőségű hajfestéktől elvárnak: extra ápolás, erőteljes színformula a ragyogó színeredményért és egyszerű használat.

Egyszerűen össze kell rázni a tégelyben lévő színelőhívót és a festékkrémet, amíg az olyan krémes állagúvá nem válik, mint egy hajpakolás. A Color Mask intenzív, ragyogó színt ad a háromszoros kényeztető mély ápolásnak köszönhetően. Az innovatív formula és az egyszerű használatnak köszönhetően a Color Mask alkalmazása igazán vonzó.

Hogyan használd?

A Schwarzkopf Color Mask új, magas minőségű termékéve ápoló és luxus érzetet nyújtja már a használat első pillanatától kezdve. Használd úgy a hajadon, mint egy kényeztető pakolást. Ez az új, innovatív termék egyesíti az ápolást és a ragyogó, intenzív hajszínt. Egyszerűen nyomd a festékkrémet a színelőhívót tartalmazó tégelybe, majd szorosan zárd rá a fedelet. Erőteljesen rázd össze, egészen addig, amíg krémes állagú lesz. A cseppmentes tartós hajfestéket könnyen és precízen az ujjaival viheted fel a hajadra.

A Color Mask innovatív formulája erősíti a hajszerkezetet, könnyíti a kifésülést, és extra ápolást nyújt a hajpakolásban lévő Provitamin-Komplex által – mondja Dr. Mustafa Akram, K+F vezető. A festékkrémben Amino-Protein-Aktív található, mely erősíti a hajszerkezetet, míg a színelőhívóban lévő fésülhetőséget növelő booster könnyebb kifésülhetőséget nyújt. Hajfestés utáni hajpakolás ápoló Provitamin-Olaj-Komplex tartalmával mély ápolást nyújt az érezhetően puhább hajért.

 

Az új Schwarzkopf Color Mask már kapható az üzletekben 1999 forintért, 18 ragyogó árnyalatban:

1010 Világos Gyöngyszőke

1000 Világos Természetes Szőke

940 Bézsszőke

800 Középszőke

750 Sötét Aranyszőke

700 Sötétszőke

665 Világos Aranybarna

657 Világos Rézbarna

600 Világosbarna

586 Mahagóni Vörös

568 Gesztenyebarna

560 Mély Nugát

550 Aranybarna

500 Középbarna

400 Sötétbarna

368 Sötét Gesztenyebarna

300 Feketésbarna

100 Fekete

 

Exit mobile version