Főoldal Bulvár Itthon Sydney van den Boschra újra rátalált a szerelem

Sydney van den Boschra újra rátalált a szerelem

Egy rendkívül nehéz időszakban talált rá Sydney van den Boschra a szerelem, egy olyan társ személyében, aki visszaadta neki a hitet, hogy újra boldog lehet. Egy exkluzív interjú keretében mutatta meg párját az egykori szépségkirálynő.

Le sem tagadhatnák, hogy tombol köztük a szerelem. Az összenézéseikből, apró érintéseikből is egyértelműen látszik, mennyire boldogok egymással. Sydney van den Bosch influenszer, a TV2 Szerencsekerekének háziasszony olyan társra lelt Benjámin személyében, akire mindig is vágyott, erről a GLAMOUR magazin digitális címlapinterjújában mesél először őszintén. Bár ritkán beszél a magánéletéről, általában, ha megszólal, annak nyomós oka van.

„Tudatos embernek tartom magam, igyekszem a magánéletemről is eszerint beszélni. Ez nem most alakult így, már akkor eldöntöttem, amikor először regisztráltam a közösségimédia-oldalaimat. Nagyon erősen meghúztam a határvonalat, mit osztok meg a nyilvánossággal. Van valami, amit viszont kifejezetten nem szeretnék eltitkolni: rám talált a szerelem, és boldogabb vagyok, mint valaha” – árulta el Sydney a GLAMOUR-nak.

Fotó: Annoni Zita

Miután diszkréten, a social media felületein közölte a hírt a nagyvilággal, rögtön összefüggésbe hozták a házassága lezárását és az új szerelem fellobbanását. Az influencer szerint ez is azt bizonyítja, hogy az embereknek fogalmuk sincs róla, valójában mi zajlik körülötte. „A házasságom jóval hamarabb véget ért, minthogy azt elmondtam volna nyilvánosan. Addig nem akartam elindítani a lavinát, amíg a belső harcainkon nem voltunk túl, és érzelmileg nem álltam készen arra, hogy képes legyek róla magabiztosan beszélni. Nem volt könnyű hét évet elengedni, és fel kellett dolgoznom azt is, hogy még harmincéves sem vagyok, ráadásul átestem egy olyan betegségsorozaton is, ami akár az életembe is kerülhetett volna.”

Benjámin civil, teljesen normális, hétköznapi életet él, így az eljegyzésük bejelentésén túl szeretnék a magánéletük további történéseit eztán is diszkréten kezelni. „Balin nyaraltunk, Beni velem ellentétben rendkívül sportcentrikus. Rengeteget túráztunk, gyönyörű természeti kincsek, vízesések, vulkánok vettek minket körbe. Az egyik alkalommal kitaláltuk, felmászunk az egyik vulkán tetejére. Hajnali háromkor vágtunk neki, végigküzdöttem az utat, nagyon elfáradtam, egy ponton próbáltam volna Benit rábeszélni, forduljunk vissza. Ő végig csak azt hajtogatta: csak a szíved vigyen tovább. Akkor még nem értettem, miért mondogatta ezt, alig kaptam levegőt, annyira fáradt voltam. És akkor felértünk a vulkán tetejére, a gyönyörű napfelkelte tárult elénk, varázslatos volt, ahogy ott a világ tetején hirtelen megkérdezte tőlem, leélném-e vele az életemet. Soha nem fogom elfelejteni ezt a pillanatot! Ott akkor megpecsételődött köztünk valami, ami mostanra még erősebben összetart minket. Váratlanul jött az életembe, neki köszönhetem, hogy újra boldog vagyok, és felerősítette bennem, amit titkon mindig is hittem: igenis létezik az igaz szerelem!”

Fotó: Annoni Zita

A teljes interjú az alábbi linken érhető el: https://www.glamour.hu/sztarhirek/sydney-van-den-bosch-eljegyzes/cfmejxy