Főoldal Bulvár Itthon Szabó Kinga lett az első Wellhello Lány

Szabó Kinga lett az első Wellhello Lány

Fluor Tomi és Diaz dunai hajókázásra invitálta rajongóit, hogy a Playboy magazinnal közösen indított szépségversenyen megválasszák a Wellhello Lányok győztesét. A hónapok óta tartó megmérettetés öt csinos döntőse az Európa hajón állt a zsűri elé, ahol végül a budapesti Szabó Kingát választották meg nyertesnek.  

A Wellhello és a Playboy magazin májusban indította el közös szépségversenyét „Wellhello lányok” néven. A fél évig tartó verseny során, több száz jelentkezőre szavazhatott a közönség, közülük mindössze öten juthattak tovább a döntőbe, hogy  kiderüljön ki a legrátermettebb Wellhello lány. A győztes, Szabó Kinga hónapokon keresztül készült, hogy a legtökéletesebb formáját hozza.

wellhello-a_gyoztes_szabo_kingaMivel a mozgás az életemígy nem esett nehezemre plusz erőfeszítéseket tenni, szerettem volna ha a zsűri és a nézők is látják, hogy számomra nagyon fontos ez a verseny. Boldog vagyok, hogy nyertem és alig várom a kihívásokat, amelyek a Wellhello Lány címmel járnak” – árulta el a 25 éves nyertes.

wellhello-az_ot_dontos

Az első hellyel nemcsak értékes nyeremények jártak, de a győztes ezentúl a legrangosabb eseményeken is képviseli majd a zenekart.

„Ez a verseny nem csak arról szólt, hogy kiválasszunk egy szépséget. Az ideális Wellhello Lányt kerestük, aki trendi, kreatív, tud élni a telefonja nélkül is és nem ijed meg, ha szerepelnie kell. Egy olyan lányt, akire büszkék lehetünk, legyen szó klipforgatásról vagy egy hatalmas buliról.” – mesélte Fluor Tomi, aki azt is elárulta, szerinte a természetesség tud valakit igazán vonzóvá tenni. „Egy lány akkor a legszebb, mikor rendben van önmagával. A kisugárzás és a természetes önbizalom az, ami leveszi a srácokat a lábukról.” 

wellhello-diaz_es_fluor_tomiA zenekar és a Playboy magazin együttműködése egy interjú során indult el, ahol Bus István, a magazin főszerkesztője beszélgetett a srácokkal. A közös szépségverseny ötletének akkora sikere volt, hogy nem sokkal később már a közös munkáról tárgyaltak.

„A Wellhello jelenleg az egyik legnépszerűbb zenekar az országban, a legsikeresebb popzenei brandet hozták létre a fiúk. Ugyanakkor a Playboy is a legerősebb márka a férfimagazinok piacán, és többször is megmutattuk már, hogy új irányokba is képesek vagyunk elindulni. Számomra a srácokkal való együttműködés is ennek a bizonyítéka: ha két sikeres név összefog, abból csak pozitív végeredmény születhet”mondta el a magazin főszerkesztője, Bus István, aki Fluor és Diaz mellett, maga is helyet foglalt a zsűriben.

A döntősökön és a zsűrin túl a versenyen bulizott Singh Viki, Nyári Dia, Talmácsi Gábor és az est házigazdája, Buda Marci is.