Főoldal A világ Belföld Számlázás, kintlévőségkezelés könnyedén: íme, a szamlak.com

Számlázás, kintlévőségkezelés könnyedén: íme, a szamlak.com

Nyilvánvalóan mindenkinek, aki vállalkozást üzemeltet, szüksége van egy kifejezetten jól átlátható, emberközeli megoldásra számlázás terén. E téren kínál tökéletes megoldást a szamlak.com weboldal.

szamlak-com-napimagazin-3

Sokan félnek attól, hogy elvesznek a számlák a könyvelés örvényeiben (utóbbi nyilván más kategória, ahhoz a legtöbb esetben külső segítség kell, kiváltképp, ha nem vagyunk épp könyvelők). Ráadásul az is fontos, hogy maga a számlázási-kintlévőségkezelési procedúra a lehető legegyszerűbb legyen, mentes mindenféle sallangtól.

A szamlak.com egy kitűnő, átfogó és szimpla megoldást kínál. Online felülteten, mindenféle előkészület és külső alkalmazás telepítése nélkül vehető használatba egy gyors regisztrációt követően, és jelenleg a piacon egyedülálló módon ingyenes megközelítésben.

Nincsen semmiféle buktató, vagy apróbetűs rész ebben: a Számlák.com szolgáltatása a szó szoros értelmében véve ingyenes, teljes funkcionalitással. Az átlátható, egyértelműen kezelhető webes felületről minden funkció szinte egyetlen kattintással elérhető, az eltárolt számladokumentumok pedig örökre megmaradnak a rendszerben.

szamlak-com-napimagazin-1

Ez különösen fontos, hiszen számos más hasonló szolgáltatás is kínálja magát a piacon, viszont ott az alapszolgáltást ugyan ingyen kapják meg az ügyfelek, viszont minden további dologért (számlák folyamatos megőrzése, számla készítése korábbi számla alapján, kezelés, díbekérő készítése, fizetési felszólítás küldése, vagy akár tetszőleges céglogó kihelyezése a kiállított számla fejlécébe) fizetni kell. Nos, a Számlák.com felhozatalában mindez ingyenesen fellelhető, használható, mindenféle korlátozások nélkül.

szamlak-com-napimagazin-2

Cégünk, a Wiedermann Media Kft. is elégedett felhasználója a szamlak.com szolgáltatásának, és a cikk megírása előtt némileg tesztelgettük is magát a terméket. Túl azon, hogy kifejezett problémába, bugba nem ütköztünk a több, mint fél éves használat során – a support is remek, egyebek mellett van mód hibajelentésre, ha netán valami rendelleneset tapasztalnánk.

szamlak-com-napimagazin-4

Fontos még megemlíteni, hogy a szamlak.com folyamatosan bővülő funkciókat kap, erre külön aloldal is rendelkezésre áll, ahol figyelemmel lehet kísérni az aktuális helyzetet. 5 éves fejlesztői munka áll a háttérben, melynek – és egyéb kapcsolódó dolgok révén feltettünk pár kérdést Oszlánczi Tamásnak, az e-számlázunk.hu ügyvezetőjének, aki egyben a szamlak.com vezető fejlesztője is.

szamlak-com-oszlancszi-tamas-napimagazin-5

Napimagazin.hu: hogyan született a szamlak.com ötlete?

Oszlánczi Tamás: 5 éve foglalkozunk számlázással és kintlévőség kezeléssel, és úgy gondoltuk, hogy kettőt egybekapcsolva létrehozzuk ezt az oldalt, ahol az ügyfeleink ezeket a szolgáltatásokat teljesen ingyenesen használhatják. Azt gondoljuk, hogy a mai világban, amikor minden pénzbe kerül, ez egy remek lehetőség a cégeknek, hogy a költségeiket minimalizálják, főleg úgy, hogy ebben a programban minden olyan dolog benne van, amit a többi számlázó program pénzért árul.

Mennyi időt vesz igénybe egy újdonság, friss funkció fejlesztése?

Napi szinten folyamatosan fejlesztjük az új funkciókat, erre külön programozói- és tesztelői csapatunk van.

A felhasználói visszajelzéseket figyelembe szoktátok venni a fejlesztéseknél?

Természetesen a felhasználók visszajelzését folyamatosan figyelembe vesszük, ha van olyan egyedi igény, ami jó ötletnek tűnik, akkor azt mindenkire kifejlesztjük és be is vezetjük ingyenesen.

Jelenleg ingyenes a szolgáltatás teljes egésze. Az is marad?

Igen, ingyenes fog maradni.