Főoldal Divat, szépség Smink Szerelembe estünk: bemutatkozik a Lancome In Love kollekciója

Szerelembe estünk: bemutatkozik a Lancome In Love kollekciója

A Lancome a legújabb In Love elnevezésű sminkkollekciójával elhozza mindenki számára a színekkel és szerelemmel teli párizsi tavasz hangulatát.

lancome_in_love_5

Egy igazán fiatalos kollekcióról beszélünk, tele élénk rózsaszín, valamint türkiz és korall árnyalatokkal. Ezt a fiatalos vonalat megtartva a Lancome ezúttal is Emma Wattson-t kérte fel az In Love arcaként.

Mit is tartalmaz pontosan az In Love kollekció? A szemhéjpúderektől kezdve, gyönyörű pirosítók, körömlakkok, szemceruzák és ajakbalzsamok gondoskodnak az igazi tavaszi hangulatról. Ezekből mutatunk most meg párat számotokra testközelből!

in_love

Talán a gyűjtemény egyik legkülönlegesebb és legszebb darabja a Blush in Love elnevezésű pirosító. Kétféle árnyalat kombinációban kapható: egy világosabb pink és korall (20 – Pommettes D’Amour), valamint egy lágyabb pink és barackszín (10 – Péche Joue-Joue). Mi az utóbbit vesszük most egy kicsit közelebbről szemügyre. A külső csomagolás kartonszerű anyagból készült, ami nem feltétlenül a legszerencsésebb választás, de bőven kárpótol minket a gyönyörű díszítés ami az egészet borítja.

lancome_in_love_7

A terméket kinyitva rögtön elénk tárul a kis tükör és maga a pirosító, ami egy különleges mintát takar, tipikusan az a fajta, amit az ember sajnál használni a csodálatos kidolgozottsága miatt. Praktikus megoldásként a benne található tükröt egy kis vászon fül segítségével kivehetjük a helyéről, így egyszerűbbé téve a sminkelést. Magával a pirosítóval nagyon szépen lehet dolgozni, a bőrre felvéve nagyon lágy és természetes hatást nyújt, megbolondítva egy kis csillogással.

lancome_in_love_6  lancome_in_love_3

A kollekció másik darabja a Baume In Love ajakbalzsam, ami négy árnyalatban (korall, lila, fukszia és pink) érhető el. Nálunk a pink verzió járt, ami első ránézésre ijesztően élénknek, mondhatni neonpinknek tűnik, de nem kell megijedni, ugyanis mivel ajakápolóról beszélünk, az ajkakra felvéve sokkal természetesebb lesz a hatása. Külsőre szinte teljesen megegyezik a Lancome Rouge In Love rúzsaival (ami bevált, azon ne változtassunk, nem igaz?).  Nagyon egyszerű felvinni, egyáltalán nem ragad, gyönyörű fényt ad az ajkaknak, sőt, a benne található shea vajnak köszönhetően még ápolja is azokat. Hordhatod magában vagy rúzzsal kiegészítve is!

 

Az In Love kollekció 2013 januárjától  már kapható a Lancome Szépségszigeten a Westendben és a márkát forgalmazó parfümériákban.