Főoldal Szabadidő Fesztivál Sziget 2016: a KIOSK-ban esznek a sztárok

Sziget 2016: a KIOSK-ban esznek a sztárok

Idén második alkalommal készíti a KIOSK a Sziget legnagyobb sztárjainak ételeit. Valamint a kiszolgást is ők hajtják végre – néha a meglepő kívánságokat is teljesíteni kell. Mindezt a Nagyszínpad backstage-ben.

kiosk-2016-sziget-napimagazin

Augusztus legjobban várt hetében közel 100 alkalmazottal, 7000 adag étellel és mindenre megoldást találó séffel dolgozik a KIOSK csapata azon, hogy a nemzetközi sztárfellépők semmiben ne szenvedjenek hiányt, ha ételről van szó.

A backstage ételkínálatának összeállítása komoly kihívás, hiszen az egyszerű magyaros fogásoktól, a kifinomult ételekig minden kell tartalmazni a menünknek” – meséli Orosz Gábor, a KIOSK Executive Séfje. Mint elmondta, idén a BBQ-ra helyezik a hangsúlyt, ezért egy igazi, bükkfatüzeléses szmókerben készülnek majd az omlós húsfalatok, a vendégek szeme előtt.

“Természetesem nem szabad megrettenünk, akkor sem, ha olyan különleges kérésekkel találjuk szembe magunkat, mint a manuka méz, kecsketej vagy az organikus biomajonéz. Ez utóbbit nagyon nehéz beszerezni, így magam készítem el bio alapanyagokból” – magyarázza a séf. ”Az elmúlt években volt már példa arra is, hogy valaki ad hoc sushit rendelt, ezért felpattantam a robogómra és beugrottam a belvárosba, hogy beszerezzem. Eddig mindent megoldottuk, nem tudnak kifogni rajtunk“ – meséli mosolyogva a KIOSK konyhájának főnöke.

Előző cikkA The Joy Formidable lesz a Placebo előzenekara
Következő cikkA BlaBlaCar már második éve a Sziget Fesztivál hivatalos telekocsija