Főoldal Életmód Vásárlás Tamaris üzlet nyílt a Premier Outletben

Tamaris üzlet nyílt a Premier Outletben

Női fronton erősít a biatorbágyi outlet központ: megnyílt a Tamaris outlet. A világ 70 országában jelenlévő Tamaris brand már 20 éve van jelen Magyarországon. A sikeres és sokoldalú német márka nemrég nyitotta meg outlet üzletét a Premier Outletben.

A Tamaris cipőmodellek tervezése és gyártása a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb cipővállalata, egy detmoldi családi vállalkozás, a Wortmann-csoport nevéhez fűződik. A márkát a magas színvonal, a tudatos szakmai munka, a kényelmi technológiák és a piac igényeinek követése jellemzi. A legfontosabb szempont, hogy a nők elégedettek legyenek, és cipőjük minden élethelyzetben méltó és kényelmes viselet legyen – viseljék azt a hétköznapokon, munkában, különleges alkalmakkor vagy akár sportoláskor.

Tamaris_premier_outlet_1

A brand a klasszikus stílust és anyagokat az aktuális trendekkel ötvözve alakította ki széleskörű termékpalettáját: közel 500 alapmodellel és további 800 modellel rendelkezik. A Tamaris Classic a klasszikus, letisztult és elegáns stílust kedvelőknek kínál kényelmes és csodaszép cipőket a mindennapokra, míg a Tamaris Trend a szezon legdivatosabb modelljeit teszi elérhetővé. A Tamaris Active cipői pedig tökéletes választásnak számítanak szabadidős tevékenységekhez és sportoláshoz.

Tamaris_premier_outlet_2

A biatorbágyi outlet központban nyílt Tamaris outlet 170 m2 területű üzlethelyiségben széles választékkal várja azokat a hölgyeket, akik trendi, kényelmes és viselhető lábbelit szeretnének. A márka mindhárom irányvonalát megtalálhatják a látogatók az eredeti árak töredékéért, 50-70%-os kedvezménnyel.

A ország egyetlen, Premier Outletben található Tamaris outletében minden korosztály mindenféle tevékenységhez megtalálhatja álmai cipőjét, melyben jól érezheti magát és kifejezheti személyiségét.