Főoldal Szabadidő Programok, események Tavaszi autós programok a Premier Outletben

Tavaszi autós programok a Premier Outletben

Az április a tavaszi napsugarak mellett számos izgalmas szabadtéri programot is ígér. Ilyenkor az értékes veterán autók és motorok is előbújnak a garázsokból, és újra találkoznak a nagyközönséggel. A biatorbágyi outletközpontban két ingyenes autós rendezvényt is tartanak, ám nem csak a veterán járművek szerelmesei örülhetnek ennek.

VW Bogarasok Tavaszi Rajzása – április 9.

Idén tavasszal már 25. alkalommal rajzanak a csillogó Bogarak. A „kicsi kocsik” 2016. április 9-én lepik el a biatorbágyi outletközpontot, a jubileumi eseményt pedig 500 szeletes, a Bogarasok Klubja emblémájával díszített születésnapi tortával is megünneplik. A rendezvényre több száz különleges bogárhátú autót várnak a szervezők. A látogatóknak jármű- és alkatrészbörzével, jelmez- és szépségversennyel, a gyerekeknek ugrálóvárral, arcfestéssel és lufihajtogatással készülnek. Az izgalmas programok mellett pedig több száz világmárka és akár 70%-os kedvezmények várják a családokat a Premier Outlet üzleteiben.

Premier-Bogarasok-Rajzasa-1

Veterán járművek találkozója – április 23.

Április a járműkülönlegességek hónapja, hiszen a Premier Outletben április 23-án is az autóké lesz a főszerep: ekkor veterán járművek veszik birtokba a biatorbágyi outletközpontot. A Magyarországi Bogarasok Klubja, a Mini Club Hungary és a Trabant-Wartburg Klub immár 6. alkalommal szervez találkozót a veterán-, nosztalgia- és hobbijárművek kedvelőinek. A sofőrök közül sokan hozzáöltöznek a járművükhöz, így nem csak autó- és motorcsodákkal lesz érdemes fényképezkedni. A gyerekekre is gondoltak a rendezők: a kicsiket ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogatás várja a számtalan autócsoda mellett. Aki pedig esetleg túl hamar végigjárná a szórakoztató lehetőségek sokaságát, annak a boltok hatalmas választéka további biztos elfoglaltságot kínál: a Premier Outlet üzletei remek kedvezményekkel készülnek a látogatóknak.

Premier-Oldtimer-Premier-1

+1 program április 23-ára – Adok-Kapok Napok

Április 23-án nem csak a veterán járművek szerelmeseit várják az outletközpontban. Idén már 4. alkalommal kel életre az ország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő jótékonysági programja, az Adok-Kapok Napok. A Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva jó minőségű, használt ruhákat vár a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére. Az Adománygyűjtő Pontban (106-os üzlet) április 23-től május 21-ig várják a felajánlásokat, amiket az outletközpont kedvezményre jogosító kuponokkal köszön meg. Az Adománygyűjtő Pontot Wolf Kati nyitva meg április 23-án 11 órakor, melyre a szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.

premier-Adok-Kapok-Napok-2015