Főoldal Divat, szépség Bőrápolás Extra ápolás száraz bőrre a Nivea-tól

[TESZT] Extra ápolás száraz bőrre a Nivea-tól

nivea_szaraz_bor1

A téli időszak bizony nem egyszerű a száraz bőrtípusba tartozóak számára, hiszen ilyenkor fokozottan oda kell figyelniük a megfelelő hidratálásra. Hideg időben szükségük van arra a bizonyos extra ápolásra és olyan termékeket kell választaniuk, amelyek ezt biztosítják számukra. Három terméket mutatunk most be számotokra, melyeket bátran merünk ajánlani minden szárazabb bőrtípusú olvasónk számára!

Nivea Zuhanyzás Közbeni Krémes Testápoló Tej Shea vajjal

Korábban már kipróbáltuk a Nivea Zuhanyzás Közbeni Testápolóját és nagyon meg voltunk vele elégedve. Egy dolog hiányzott csak: egy olyan termék kifejlesztése, mely kifejezetten száraz bőrre ajánlott. Szerencsére nem kellett sokat várni, és a márka piacra dobta shea vajjal gazdagított változatot, mely még a kifejezetten száraz bőrt is puhává varázsolja.

nivea_zuhanyzas_kozbeni_kremes_testapolo_shea  nivea_zuhanyzas_kozbeni_kremes_testapolo_shea1

Az eredmény ellenállhatatlanul puha és ápolt bőr, mindenféle ragadós hatás vagy várakozás nélkül. Ez a sokoldalú termék szőrtelenítés vagy borotválás után használva is selymessé varázsolja a bőrt. A NIVEA Zuhanyzás Közbeni Krémes Testápoló Tej különleges illata az álmodozásra csábító vaníliás akkordokkal még zuhanyzás után is sokáig érezhető, az értékes fehér pézsma és szantálfa pedig akár reggeltől estig körüllengi a viselőjét.

Nivea Smooth Sensation kézápoló

Ebben az időben a kezünk az egyik legvédtelenebb az időjárás ellen, hiszen a hideg szél vagy épp a havazás azonnal kiszárítják a bőrünket. Éppen ezért érdemes mindig egy kézkrémet tartani a táskánkban és ha érezzük, hogy húzódik a bőrünk vagy száraz a tapintása akkor azonnal kenjük be vele. Ilyen lehet a Nivea Smooth Sensation kézápolója is, mely hosszantartóan puhítja és lágyítja a kiszáradt kezeket. A makamámiadió-olajjal, továbbfejlesztett formula Hydra IQ hidratáló technológiával és vitaminokkal gazdagított krémet kifejezetten száraz bőrre ajánlott.

nivea_smooth_sensation_kezrem

 

Nivea Creme (kék tégelyes krém)

Ez az a termék, amit szerintem senkinek sem kell bemutatni. A több mint 100 éves múltra visszatekintő krém családok millióinak vált kedvencévé. Dr. Oscar Troplowitz által 1911-ben kifejlesztett krémnek egyetlen célja volt: magas minőséget nyújtani a használónak elérhető áron.

nivea_creme_100_ev

A krémnek hatalmas sikere lett és a mai napig az egyik legismertebb szépségápolási termékként tartják számon. Népszerűségét annak köszönheti, hogy ritka sokoldalú. Használható nappali és éjszakai krémként, megnyugtatja a bőrt napozás után, de kiválóan alkalmazható sminklemosóként is. A férfiak bőrét felfrissíti borotválkozás után, a nőkét pedig védi, ha szőrtelenítés előtt alkalmazzák. Táplálja és ápolja a kezet, a könyökrészek durvább tapintású bőrét, kiváló masszírozó.

nivea_creme_love  nivea_creme_love1

Mivel nyakunkon a Valentin nap, így a Nivea az ikonikus krémet új köntösbe öltöztette és limitált kiadású dobozokat dobott a piacra. A kis szívekkel díszített csomagolás mindenki szívét megmelengeti, a belső pedig táplálja és hidratálja bőrünket és visszahozza a régi szép emlékeket. Kell ennél több?