Főoldal Bulvár Itthon Tetoválásai árulták el a Ganxsta Zolee-t

Tetoválásai árulták el a Ganxsta Zolee-t

Egy rejtélyes, tetovált dalos pacsirta táncművészeket is megszégyenítő mozgás kíséretében énekelt a Comedy Central heti feladványában. Az elmúlt napokban lázasan találgatták a humorcsatorna rajongói, hogy vajon ezen a héten ki énekelhette a Family Guy főcímdalát a zacskó rejtekében? Végül utánozhatatlan hangja mellett főleg tetoválásai árulták el a Zacskós Énekes negyedik versenyzőjét, aki nem volt más, mint Ganxsta Zolee!

A magyar rap fenegyereke fanatikus Family Guy rajongó, ezért nem volt nehéz meggyőzni őt, hogy a sorozat új, 19. szezonjának beharangozása érdekében ismét mókásra vegye a figurát! A korábban a Comedy Cental Tömény történelem című műsorában ittasan sztorizgató Döglégy most a Family Guy fülbemászó főcímzenéjének magyar verzióját adta elő egy papírzacskóval a fején, a humoros produkciót pedig Lengyel Tamás színész konferálta. Azonban a változatos díszlet és a jelmezek forgataga sem tudta összezavarni a szavazókat, akik szinte kivétel nélkül jól tippelték meg, hogy Ganxsta Zolee dalolt a zacskó alatt!

A Zacskós Énekesben tíz héten keresztül Family Guy rajongó híres zenészek és színészek énekelnek a papírzacskó rejtekében, hogy ezzel hívják fel a figyelmet kedvenc sorozatuk 19. évadjának indulására. A játék során péntekenként kerül fel a Comedy Central Facebook-oldalára a feladvány, így a rajongóknak egy bő hétvégjük van arra, hogy kitalálják, ki dudorászik a zacskó alatt? Az ő kilétükre azonban csak hétfőnként derül fény.

TIPP: Family Guy 19. évad 7. és 8. epizód június 12-én, szombaton 21.55-től, magyar szinkronnal, a Comedy Central műsorán!