Főoldal Szabadidő Programok, események Tíz tipp, hogy hogyan ünnepeld idén a Star Wars napot

Tíz tipp, hogy hogyan ünnepeld idén a Star Wars napot

1.  Viselj bármit, amit szeretsz, kezdve a Star Wars pólótól egészen a rohamosztagos jelmezig, minden teljesen elfogadható. (Sőt, öltöztesd fel a háziállatodat is!)

Star_Wars_Day

2.  Tarts Star Wars maratont a barátaiddal és a családoddal! Jó, ha tudod, hogy 2015. április 10-től, először a világtörténelemben, a teljes sorozat új extrákkal elérhető digitális HD minőségben. Keresd az online áruházakban!

3.  Az ételkülönlegességek elengedhetetlen részei minden ünnepnek. Talán egy Halálcsillag süti vagy „Ham Solo” szendvics jó választás lenne. Vagy esetleg valami mást szeretnél? A StarWars.com oldalon számtalan recept közül válogathatsz.

4.  Ünnepelj Star Wars témájú italokkal: például kék tejjel, pont úgy, ahogy Beru néni csinálná!

5.  Élvezd a napot gyerekeiddel és Star Wars kézműves játékokkal! Elő a kreativitással: formázz meg emlékbe egy Star Wars karaktert! Ha érdekel, hogyan készíts Star Wars könyvjelzőt vagy más menő Star Wars-os cuccokat, irány a StarWars.com!

6.  Használtad már a Vader Erőt? Twitteld a képeket a @starwars oldalra, és mutasd meg, te hogyan ünnepled a Star Wars napot: hashtag #StarWarsDay

7.  Gondolkodtál már azon, hogy állna rajtad egy Lázadók Szövetsége tetoválás? Május 4-e tökéletes alkalom, hogy bevállald!

8.  Néha az emberek az ünnepeket valamilyen különleges utazással töltik. Miért ne látogathatnál el Disneylandbe vagy Disney Worldbe és vehetnél részt egy Star Tours-on? Több mint 50 küldetés során mérettetheted meg magad…

9.  Ahogy Yoda mondta: „Add tovább, amit tanultál.” Vezesd be a fiatalabb testvéredet, családtagodat vagy barátodat a Star Wars világába!

10.  Van olyan Star Wars játékod, amire már nincs szükséged? Adományozd el őket, és tedd valóban emlékezetessé a May the 4th -ot a rászoruló gyermekeknek.

Ha még ez sem lenne elég, akkor az alábbi linkeken még több ötletet találsz a Star Wars nap ünnepléséhez:

http://www.starwars.com/news/category/creativity

http://family.disney.com/star-wars