Főoldal Kultúra Film Több városban is élvezhető lesz a Paramount nyári mozija

Több városban is élvezhető lesz a Paramount nyári mozija

Nyolc magyar városban különleges, ingyenes filmvetítés várja a filmszeretőket idén nyáron. Ismét útnak indul ugyanis A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi, amely immár hagyományszerűen vetít le közkedvelt filmes csemegéket az ország több különböző szabadtéri vetítővásznán. Ezúttal is a közönség szavazhat arról, hogy három filmsiker közül melyiket szeretné megtekinteni: idén Az elveszett város, a Top Gun: Maverick, illetve A híres Ron Burgundy legendája közül lehet választani.

Június 28-án, Budapesten veszi kezdetét a Paramount mozis programsorozata, az Akvárium után legközelebb pedig a szolnoki TISZApART Mozi szolgál majd a pompás nyáresti kikapcsolódás helyszínéül. Az első alkalomnál már el is dőlt, hogy Tom Cruise tavalyelőtti akcióslágerét, a Top Gun: Mavericket nézheti meg a budapesti közönség, a szolnoki film sorsát a hivatalos Facebook-esemény alatt lehet figyelemmel követni.

A döntés nem is olyan könnyű, hiszen három különböző műfajú, sztárokkal telepakolt kultuszfilm áll rendelkezésre. Aki épp nem szupergyors vadászgépek hajszájára vágyik, az választhatja Sandra Bullock és Channing Tatum egzotikus helyszíneken játszódó romantikus vígjátékát, a 2022-es Az elveszett várost, aki pedig igazán meg akarja dolgoztatni a rekeszizmait, annak ott van Will Ferrell frenetikus paródiája, a 2004-es A híres Ron Burgundy legendája.

Az első két állomás után az országjáró turné keretében A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi többek között Pécsre, Debrecenbe, Keszthelyre és Szegedre is ellátogat. A kellemes időtöltéshez ingyen popcornnal járulnak hozzá a szervezők, a vetítések előtt ráadásul Paramount-kvízen is megmérettethetik magukat a filmrajongók, a legjobbak egy páros mozibelépővel lesznek gazdagabbak. Valamennyi helyszínen 19 órakor nyitják a kapukat, a kvízjáték 19:45-kor kezdődik, a közönség által előzetesen kiválasztott filmet pedig 20:30-tól vetítik.

A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi teljes nyári programja: