Főoldal Életmód Egészség Töltődj fel tavaszra és kerülj kirobbanó formába vitaminokkal

Töltődj fel tavaszra és kerülj kirobbanó formába vitaminokkal

Lassan vége a téli zimankónak: az első napsugaraktól nemcsak jobb kedvünk lesz, de sokkal lelkesebben sportolunk is. Akár a szabadban futunk, akár csoportos órán, vagy egy kemény súlyzós edzésen veszünk részt, fontos, hogy mozgás után feltöltsük szervezetünket a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Sporttáskánkba készítsük be az Amway Nutrilite étrend-kiegészítőit, melyek nélkülözhetetlenek a tavaszi lendülethez.

Hidratálás felsőfokon: Amway NUTRILITE FITH2O

Nem elég, hogy bőrünket a legjobb arc- és testápoló termékekkel hidratáljuk: fektessünk hangsúlyt a megfelelő folyadékbevitelre is. Edzés alatt és után mindig pótoljuk az elveszített folyadékot! A legjobb a szénsavmentes ásványvíz, de a finom ízesítés sokat segíthet a megfelelő folyadékmennyiség elfogyasztásában. Az Amway NUTRILITE FITH2O alacsony kalóriatartalmú italpor amellett, hogy finom őszibarack ízű, tele van antioxidánsokkal és vitaminokkal is. Segítségével élvezetessé válik a vízfogyasztás, ráadásul nélkülözhetetlen vitaminokkal is ellátjuk az edzésben megfáradt szervezetünket. (Többek között E-, C-, B6- és B12 vitamint is tartalmaz.)

NUTRILITE_FITH2O_antioxidanssal_dusitott_italpor

Javasolt adagolás: napi 2 tasak fél-fél liter vízben feloldva

Vitamindömping tavaszra: Amway NUTRILITE Kalcium-Magnézium D-Vitamin Plus

Ha az elegendő vízfogyasztást kipipáltuk, megtaláltuk a hozzánk leginkább illő mozgásformát és megvan a legkényelmesebb edzőcipő is, rátérhetünk az edzés utáni regenerálódás másik kulcskérdésére, a vitaminok pótlására. A magnézium különösen fontos azoknak, akik aktívan sportolnak, hiszen szervezetük többet igényel belőle. Ráadásul, ha ez még túlhajszolt életmóddal is párosul, könnyen ingerülté és kimerülté válhatunk, amit a kalcium hiánya csak tovább fokozhat. Ezeken a tüneteken segít az Amway NUTRILITE Kalcium-Magnézium D-vitamin Plus tabletta, amely természetes forrásokból pótolja ezeket a nélkülözhetetlen tápanyagokat. A vitaminokat elmeszesedett algából nyerik, mely egyike a legnagyobb koncentrációjú növényi kalcium- és magnéziumforrásoknak. Ráadásul ezeket D-vitamin egészíti ki, ez pedig segíti a kalcium megfelelő felszívódását és immunrendszerünk megfelelő működését is.

NUTRILITE_Kalcium_Magnezium_Dvitamin_Plus

Javasolt adagolás: 1 kapszula reggel, délben és este