Főoldal Szabadidő Fesztivál Tűzoltóautóval erősít a fesztiválokon az iSTYLE

Tűzoltóautóval erősít a fesztiválokon az iSTYLE

MEGOSZTÁS

istyle_tuzolto_22014 július 2. és 6. között, Sopronban, a Volt Fesztiválon mutatkozott be a régió vezető Apple Premium Reseller hálózatának idei fesztiválmegjelenése, az iSTYLE tűzoltóautó.

A 41 éves, veterán Mercedes ingyenes iPhone és iPad töltési lehetőséggel, Apple kiegészítők valamint Beats és Bose fejhallgatók értékesítésével és lounge hangulatú DJ-vel várta a fesztiválozókat.

Az autó megépítéséért Ermi Ibod kultúrdizájner, többek között a legendás Üvegtigris büfékocsi megalkotója felelt, a technikai kivitelezés 2 hetet vett igénybe. Az autó egyébként a németországi Ottrau község önkéntes tűzoltójaként szolgált és mindössze 46 ezer kilométer van az órájában.

Az iSTYLE tűzoltóautó minden nap délelőtt 11 és éjfél között tartott nyitva és szórakoztatta az érdeklődőket. A Volt Fesztivál ideje alatt több ezren töltötték fel ingyenesen iPhone-jukat és iPad-jüket a kocsinál, amely 40 készülék egyidejű töltését tette lehetővé.

Tamás Gábor, az iSTYLE Hungary Kft. ügyvezetője elkötelezett a kreatív márkamegjelenések irányába: „Fontos számunkra, hogy ott jelenjünk meg, ahol a vásárlóink is vannak. Mivel nyáron a plázák helyett a fesztiválok az egyik legnépszerűbb találkozóhelyek, így olyan promóciós eszközt kerestünk, amely jól illeszkedik a márka arculatához, szerethető, és nem helyhez kötött. Minden jel arra mutat, hogy jól döntöttünk, amikor a tűzoltóautót választottuk. Rengeteg Apple felhasználó járt nálunk a Volt alatt, és nagyon jó bulik alakultak ki a kocsi körül, sőt sokak számára vált találkozóponttá a Mercedes” – mondta el az ügyvezető.

Az iSTYLE tűzoltóautó legközelebb a Sziget Fesztiválon jelenik majd meg augusztus 11-től 18-ig, illetve folyamatosan részt vesz majd a különböző iSTYLE promóciókban a fesztiválszezonon kívül is.

Szóljon hozzá!