Főoldal Kultúra Zene Új kislemezt jelentetett meg Ákos

Új kislemezt jelentetett meg Ákos

Ákos pár napja mutatta be új dalát Ébredj mellettem címmel. A dal zenéjét Hauber Zsolt jegyzi, akivel annak idején közösen alapították a Bonanza Banzai zenekart. Mint köztudott, hosszú idő után újra együtt dolgoznak: közel egy éve jelent meg a közös munka első gyümölcse Újrakezdhetnénk címmel, ezt 2014. őszén a nagy sikerű Igazán (EP) követte.

Akos_Ebredjmellettem

A legújabb maxi kiadvány digitális formátumban jelent meg Ébredj mellettem címmel, rajta a címadó dal mellett két remix, valamint további két koncertfelvétel is hallható, melyeket a 2014. decemberi, telt házas Dupla Aréna előadásokon rögzítettek.

A címadó szerzeményhez egy szöveges videó is napvilágot látott Ákos kézírásával:


Az új szerzemény a tervek szerint helyet kap az ősszel megjelenő új Ákos-stúdióalbumon is. A Produkció április 29-től turnéra indul, egy év kihagyás után az ország szinte minden fontos fesztiválján látható lesz az új műsor, amelynek gerincét a múlt év végi Dupla Aréna anyaga adja, de számos új elemmel gazdagszik a repertoár. A színpadon Ákos mellett ezúttal is Hauber Zsolt (billentyűs hangszerek), Lepés Gábor (billentyűs hangszerek) és Bánfalvi Sándor (dobok) szerepel.