Főoldal Életmód Vásárlás Új, lélekmelengető teakínálattal vár mindenkit a Starbucks

Új, lélekmelengető teakínálattal vár mindenkit a Starbucks

Valami igazán különleges italra vágysz ebben az egyre hűvösödő őszi időben? Akkor érdemes betérned valamelyik Starbucks kávézóba, ugyanis október elejétől már kaphatóak lesznek a márka prémium Teavana teái. A kínálatból kiemelkedik a fehér tea, amely most először lesz elérhető hazánkban, de különleges zöld tea alapú latték is érkeznek.

hot-teavanaA 2012 óta Starbucks-tulajdonban lévő Teavana teamárka csak a legfrissebb és legfiatalabb tealevelek felhasználásával, és az egyedi fajtákra kidolgozott szigorú szabályok figyelembevételével állítja elő teáit. „Minden Teavana tea a legjobb minőségű alapanyagok keverékéből áll össze, egyedi ízéről pedig 400 különböző növényi rész gondoskodik” – árulta el Moldova György Dávid, a Starbucks brand managere.

social_2016_winter_tea_outdoors_green_tea_hands_trees_v2z8hvA legerősebb ízvilágú fekete teák közül a klasszikus English Breakfast, Earl Grey és Chai teafajták, míg a kellemesen karakteres zöld teák közül a frissen pirult kenyérre emlékeztető, ízesítés nélküli Emperor’s Clouds & Mist, az illatos Jasmine Pearls és az ízében is élénkítő Mint Citrus találhatóak az új kínálatban. Az újdonságként érkező virágos-gyümölcsös Youthberry fehér tea magas C-vitamin-tartalmával a kellemes közérzeten kívül az immunrendszer megerősítéséhez is hozzájárul. A herbateák is megújulnak, frissítő hibiszkusz-, hűsítő menta- és nyugtató kamillateából választhatunk.

A klasszikus teák mellett az angol hagyományokat idéző tealatték is előtérbe kerülnek. A fekete tea alapú Chai Tea Latte mellett megjelennek a zöld tea alapú latték, és először jeges formában Green Tea Frappuccino is.

starbucks-teavana-green-tea-latte-2

TIPP: a Teavana teák többsége filteres kiszerelésben otthonra is megvásárolható a Starbucks kávézókban!