Site icon Napimagazin

Új, limitált kiadású illattal jelentkezett David Bekcham

Ha az ösztöneink szerint élünk, szabadon megtörjük a rutint és örülünk a váratlannak is. Ez a kalandos szellem ad ihletet David Beckham új, limitált kiadású illatának, a Follow Your Instinct-nek.

Tizenhárom évvel az Instinct megjelenése után David Beckham még mindig határozottan úgy gondolja, hogy keresnünk kell az ismeretlent, bíznunk kell a saját bátorságunkban és fejest ugranunk a kalandokba. A merész, modern, férfias illat 2019 elejétől, a friss lehetőségek kezdetétől már elérhető.

„A Follow Your Instinct a kalandról és a felfedezésről szól – valóban egy olyan nevet és illatot akartunk teremteni, amely önbizalmat ad a férfiaknak, hogy minden lehetőséget felfedezhessenek” – mondja David.

Az Illat Az aromás, fás illat, a Follow Your Instinct a klasszikus és a modern összetevőket ötvözi, így nyújt izgalmas, férfias élményt. Az illat a koriander fűszerességével indít, amelyet az aldehidek tiszta aromája erősít és a jeges citrom frissessége hangsúlyoz. A szívillatban egy aromás levendulacsokor és a narancsvirág áll szemben a kardamom-jegyek gyantás jellegével, amely kifinomult érzékiséget teremt. A vetiver olaj fásságot kölcsönöz, a cédrusfa és a moha pedig földszerű, tapintható érzést ad a szofisztikált összeállításhoz.

Az elegáns csomagoláshoz stílusos ihletet adott az eredeti Instinct. Az üveg tiszta vonalait a halvány borostyánlé és az ezüst, mágneses kupak egészíti ki. A modern, férfias megjelenést az üveg fekete címkéje és a szofisztikált fekete külső doboz matt ezüst címkéi és betűi jelzik, amelyek hangsúlyozzák a limitált kiadású illat exkluzivitását.

A doboz hátulján egy idézet is szerepel David Beckhamtől: „Ki tudja, mi következik… ez az, ami igazán izgalmas”. A Kampány David merészségét, kalandhoz való érzékét a fekete-fehér nyomtatott reklámkampány megidézi: motoros bőrszerelésben, sisakot tartva jelenik meg, egy széles táj előtt fényképezve, ahol az út lekanyarodik mellette, szimbolizálva az élet útját.

Exit mobile version