Főoldal Életmód Vásárlás Új, limitált kiadású illattal jelentkezett David Bekcham

Új, limitált kiadású illattal jelentkezett David Bekcham

Ha az ösztöneink szerint élünk, szabadon megtörjük a rutint és örülünk a váratlannak is. Ez a kalandos szellem ad ihletet David Beckham új, limitált kiadású illatának, a Follow Your Instinct-nek.

Tizenhárom évvel az Instinct megjelenése után David Beckham még mindig határozottan úgy gondolja, hogy keresnünk kell az ismeretlent, bíznunk kell a saját bátorságunkban és fejest ugranunk a kalandokba. A merész, modern, férfias illat 2019 elejétől, a friss lehetőségek kezdetétől már elérhető.

„A Follow Your Instinct a kalandról és a felfedezésről szól – valóban egy olyan nevet és illatot akartunk teremteni, amely önbizalmat ad a férfiaknak, hogy minden lehetőséget felfedezhessenek” – mondja David.

Az Illat Az aromás, fás illat, a Follow Your Instinct a klasszikus és a modern összetevőket ötvözi, így nyújt izgalmas, férfias élményt. Az illat a koriander fűszerességével indít, amelyet az aldehidek tiszta aromája erősít és a jeges citrom frissessége hangsúlyoz. A szívillatban egy aromás levendulacsokor és a narancsvirág áll szemben a kardamom-jegyek gyantás jellegével, amely kifinomult érzékiséget teremt. A vetiver olaj fásságot kölcsönöz, a cédrusfa és a moha pedig földszerű, tapintható érzést ad a szofisztikált összeállításhoz.

Az elegáns csomagoláshoz stílusos ihletet adott az eredeti Instinct. Az üveg tiszta vonalait a halvány borostyánlé és az ezüst, mágneses kupak egészíti ki. A modern, férfias megjelenést az üveg fekete címkéje és a szofisztikált fekete külső doboz matt ezüst címkéi és betűi jelzik, amelyek hangsúlyozzák a limitált kiadású illat exkluzivitását.

A doboz hátulján egy idézet is szerepel David Beckhamtől: „Ki tudja, mi következik… ez az, ami igazán izgalmas”. A Kampány David merészségét, kalandhoz való érzékét a fekete-fehér nyomtatott reklámkampány megidézi: motoros bőrszerelésben, sisakot tartva jelenik meg, egy széles táj előtt fényképezve, ahol az út lekanyarodik mellette, szimbolizálva az élet útját.

Előző cikkA legtöbben arra fogadnak, hogy Dianának hívják majd Harry herceg és Meghan hercegnő gyermekét
Következő cikkA hetvenes éveket idézi meg a szentendrei Skanzen majálisa