Főoldal Életmód Vásárlás Új tejkaramellás lattéval köszönti az évet a Starbucks

Új tejkaramellás lattéval köszönti az évet a Starbucks

Ilyen fogcsikorgató hidegben a legjobb választás egy jó forró ital lehet, mely felmelegít minket egy rázósabb nap után, vagy épp felkészít rá. Aki kávérajongónak tartja magát, annak érdemes ellátogatnia ilyenkor valamelyik Starbucks kávézóba, hiszen egy új tejkaramellás lattéval bővült a kínálatuk.

A könnyű francia desszertre emlékeztető Butterscotch Brûlée Latte kiváló választás azoknak, akik megszokott tejeskávéjuk helyett szívesen kipróbálnának egy krémesebb, izgalmasabb változatot. A kávéfőzőkbe a kávézólánc ikonikus kávéja mellé egy különleges dél-amerikai szemes kávé került, amely otthonra is kiváló választás.

A Butterscotch Brûlée Latte névre keresztelt újdonságot a híres francia édesség, a creme brûlée ihlette. A hagyományos lattét a karakteres barna cukor és a gazdag ízvilágú, karamellizált vajból készült a butterscotch-szirup teszi krémessé, a tetejét pedig vastag tejhab és karamellizált cukrot idéző díszítés borítja.

Az új italkülönlegességet a hagyományos Starbucks kávé helyett a kávézópultokban a karácsonyi kávét váltó új Guatemala Casi Cielo kávéval is érdemes megkóstolni. A kávétermelés paradicsomából származó közepes pörkölésű dél-amerikai kávé finom virágos aromája és csokoládés utóíze kitűnően illeszkedik a Butterscotch Brûlée Lattéhoz, de otthonra is érdemes beszerezni belőle. A Starbucks kávézókban január minden péntekén vásárolt szemes kávé után egy Tall méretű ital jár ajándékba.