Főoldal Szabadidő Televízió Útjára indult a Trónok harca hatodik évada

Útjára indult a Trónok harca hatodik évada

Ma hajnalban elindul végre az HBO világsikerű sorozata, a Trónok harca legújabb, 6. évada! Ennek kapcsán összegyűjtöttem nektek minden elérhető anyagot, amelyet az alábbiakban találtok.

tronok-harca-hbo

Az első epizód ingyen, regisztráció nélkül elérhető az HBO GO-n, az HBO online videótárában.

http://www.hbogo.hu/redirect/-80924

Ahogy azt Te is tudod, a 6. évad különlegessége, hogy ezúttal senki nem tudja, hogyan folytatódik a történet, hiszen az HBO sorozata lehagyta a George R. R. Martin könyveit, így még a legnagyobb rajongók is csak tapogatózhatnak a történettel kapcsolatban… Az HBO előfizetők azonban semmiről sem maradnak le, hiszen az amerikai premierrel egyidőben magyar feliratosan is megtekinthető a legújabb epizód az HBO-n és az HBO GO oldalán.

A szinkronos változat 2 hét múlva, május 8-án indul, ekkor lesz elérhető HBO GO-n is.

kapcsoljuk_westerost

Ennek kapcsán egy különleges, interaktív kibeszélő műsort készítünk a 24.hu-val közösen KAPCSOLJUK WESTEROST! néven. A 24.hu újságírói a 10 héten át tartó Facebook Live show-ban szakértő vendégekkel beszélik meg az epizód történéseit, és közösen tippelik meg, mit hoz vajon a folytatás.  Ebbe azonban bevonják a rajongókat is, hiszen az élő műsor alatt várják a kérdéseket, teóriákat is.

Időpont: minden hétfőn este 21 óra után pár perccel

Platform: a 24.hu Facebook oldala