Főoldal Kultúra Zene Vadonatúj dallal tért vissza Mark Ronson

Vadonatúj dallal tért vissza Mark Ronson

A napokban mutatkozott be Mark Ronson legújabb dala, amely a ”Too Much” címet kapta és a Grammy-díjas R&B előadó Lucky Daye is közreműködik rajta. A ”Too Much” születését és a két előadó közös munkájának folyamatát az óramárka minisorozata a ”Syncing Sound” dokumentálja, amely megtekinthető Audemars Piguet YouTube csatornáján, weboldalán és közösségi felületein.

A ”Syncing Sound” Audemars Piguet 2019-ben debütáló zenei programjának része, és három epizódón keresztül mutatja be Mark Ronson Lucky Daye-el való közös munkáját. A felvételek Mark New York-ban található stúdiójában készültek. A minisorozat Audemars Piguet első közös projektje Mark Ronson-nal, a kollaboráció még sok izgalmas meglepetést tartogat magában.

Mark a következőket nyilatkozta a ”Too Much”-ról: „Egyértelműen disco dal, mégis sexy, elegáns és teli van lélekkel. Mindig az a célom a dalaimmal, hogy megtáncoltassa a hallgatókat, de ne csak a táncparketten lehessen élvezni, hanem akár otthon ülve is rá lehessen hangolódni. Lucky hangja tökéletesen társul ehhez az érzéshez, és a melódiákkal együtt hibátlan harmónia áll fel. Egy sexy, sexy disco dal.” A ”Too Much” című dalt először az újonnan megnyitott New York-i AP House-ban adták elő Audemars Piguet ügyfelei és barátai előtt, a dal már minden digitális platformon elérhető.

Előző cikkMásfél millió fontért kelt el egy 18. századi kínai váza egy brit árverésen
Következő cikkSérült és hátrányos helyzetű fiatalok is együtt zenélnek a Danubiával