Főoldal Bulvár Külhon Will Ferrell-lel és Rachel McAdamsszel játékfilm készült az Eurovíziós Dalfesztiválról 

Will Ferrell-lel és Rachel McAdamsszel játékfilm készült az Eurovíziós Dalfesztiválról 

Will Ferrell-lel és Rachel McAdamsszel készített játékfilmet az Eurovíziós Dalfesztiválról a Netflix streamingszolgáltató – írta a BBC hírportálja.

Ferrell és McAdams a film főszereplőjeként a dalverseny egy fiktív párosának bőrébe bújik az Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga című komédiában, amely a világ legnagyobb élő zenei tévéshow-ját ünnepli. A két világsztár az Izlandot képviselő Fire Saga duót játssza.

A film zenéjéért Savan Kotecha felelt, aki korábban olyan popsztárokkal dolgozott együtt, mint Ariana Grande, Demi Lovato vagy Ellie Goulding.

A történet a világjárvány miatt idén elmaradt dalverseny szokásos szabályait követi, minden országot egy-egy előadó képvisel a maga dalával. Kotecha olyan szakembereket gyűjtött maga köré, akik közül sokan valóban dolgoztak egy-egy eurovíziós produkción, a dalok és a színpadi előadások így „olyanok, mintha tényleg esélyük lenne nyerni” – mondta el a zenei rendező a BBC-nek.

A fiktív fellépők között szerepel néhány valódi is, köztük a londoni Anteros, akik a filmben Finnország képviseletében, The Wonderful néven állnak a színpadra, hogy egy saját dalukat, a Full Moont elénekeljék.

A filmet pénteken kezdik vetíteni online a világ számos országában.

Előző cikkA kutyák tudatában vannak cselekvéseiknek egy új kutatás szerint
Következő cikkÍgy lehetünk sikeresek a koronavírus után a munkaerőpiacon