Főoldal A világ New York World Wide SIM-mel az USA-ba: felhőtlen, zökkenőmentes mobilozás

World Wide SIM-mel az USA-ba: felhőtlen, zökkenőmentes mobilozás

Alapvető dolog, amikor az USA-ba készülünk turistaként, hogy legyen élhető, megbízhatóan működő mobil-előfizetésünk, így biztosítva azt, hogy folyamatosan elérhetők vagyunk, valamint mi is el tudunk érni bárkit, bármikor. Kipróbáltuk a World Wide SIM szolgáltatását.

Az USA-ban sok lehetőségünk van arra, hogy SIM kártyát vásároljunk, például a reptéren, leszállás után. Azonban bizonytalanságot szülhet a szituáció, miszerint egyáltalán nem biztos az, hogy ott, rögtön az aktiválás sikeres lesz, valamint az sem száz százalékos, hogy ott helyben megtaláljuk a számunkra legkedvezőbb alternatívát.

Ebben a kérdésben tud remek segítséget nyújtani a World Wide SIM Magyarországon, ugyanis a kínálatukban a világ szinte bármelyik országába vásárolhatunk fizikai- illetve eSIM kártyát, amelyet az adott célországba érkezés után tudunk aktiválni, s máris kezdődhet a kommunikáció.

Fontos, hogy a World Wide SIM mindenben segít a vásárlónak, még a kiutazás előtt. Részletes instrukciók alapján könnyedén megismerhetjük a folyamatokat, a beszerzéstől egészen az aktiválásig.

Esetünkben is rendkívül szimplán zajlott a process: felvettük a kapcsolatot a World Wide SIM képviselőjével, Bencével, aki már az előzetes egyeztetés után másnap fogadott is minket újpesti irodájukban, és lépésről-lépésre felvázolta a World Wide SIM által biztosított szolgáltatás részleteit.

Alapvetően az USA-ban használható SIM kártyára volt szükségünk. Bence ajánlata a 12 GB adatforgalmat és korlátlan hívást tartalmazó csomagot ajánlotta, Lyca fizikai SIM kártya formájában. A részletes, alapvetően az aktiválási és működési folyamatot bemutató guide-ot mellékelve megkaptuk a csomaghoz, illetve e-mailben is rendelkezésünkre állt.

A World Wide SIM által biztosított USA SIM kártyát kizárólag az USA-ba érkezés után lehetett csak aktiválni, az USA területén. Ezt meg is tettük, nem sokkal landolásunk után, követve az útmutatóban leírtakat. A SIM kipattintása és a telefonba helyezése mellett egy szimpla QR-kód aktiválás el is indította a folyamatot, és nagyjából 5 perc eltelte után máris működött a SIM, remek lefedettséggel és folyamatos elérhetőséggel több hét eltelte után is.

Külön kiemelnénk a support rendkívül pozitív hozzáállását, ugyanis a SIM kártya használata folyamán bármikor, amikor felmerült kérdés, a World Wide SIM minden esetben – napszaktól függetlenül – készségesen állt rendelkezésünkre.