Főoldal Életmód Vásárlás 3+1 szuper alkalmazás a karácsonyi készülődéshez

3+1 szuper alkalmazás a karácsonyi készülődéshez

Az ünnepek közeledtével, a karácsonyra hangolódás mellett az ajándékok utáni rohanás is kezdetét veszi. Összegyűjtöttük az idei év 3+1 „must-have” telefonos alkalmazását, amivel időt és pénzt spórolhat a következő hetekben!

Ajándéklisták menedzselése felsőfokon

Ajándékozni jó, de a logisztika porszemet jelenthet a gépezetben. És bár helyettünk senki sem intézi el teendőinket, de erősítést kaphatunk a szervezéshez. A Christmas Gift List Manager az iPhone, míg a Christmas Gift List az Androidos telefonok gazdáinak nyújt segítséget a karácsonyi készülődés során. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik, hogy a post-itekre és évközben a naptárunk hátsó oldalaira feljegyzett, hirtelen jött ajándékötleteket egy helyre rendszerezzük. Így átlátható képet kapunk az ajándékok állapotáról: rögzíthetjük a programban hogy az elképzelés, beszerzés és csomagolás folyamatának mely fázisában tartanak az ajándékok, sőt még az ezekkel kapcsolatos kiadásainkat is követhetjük.

karacsonyi-keszulodes-2forrás: curalate.com

HIRDETÉS

A csomagolás művészete lépésről lépésre

Bár nem a “ruha” teszi az ajándékot, mégis fontos a szép, rendezett külső. Aki azonban nem egy született origami művész, az könnyedén elveszhet a papírbaburkolás rejtelmeiben. Aggodalomra azonban semmi gond, ugyanis a leglátványosabb csomagolási technikák is tanulhatóak! A Wrapping abc (android telefonoknál Gift Wrapping Ideas) pedig pontosan ezt a célt szolgálja: lépésről lépésre instruál a tökéletes csomag elkészítése felé, legyen szó papírcsomagolásról, vagy a legtrükkösebb masni megkötéséről.

Ünnepi receptek kalendáriuma

A gasztronómia szerelmeseinek jó hírünk van: Jamie Oliver méltán híres ünnepi receptjei is elérhetőek telefonos applikáció formájában! Így nem csak a decemberi menü összeállítását húzhatjuk ki ünnepi teendőink hosszú listájáról, de a szentestéig hátralévő napokat is megfűszerezhetjük néhány különleges recepttel. A Jamie Oliver’s Countdown to Christmas iPhonera és Androidra egyaránt elérhető alkalmazás.

karacsonyi-keszulodes-3forrás: pastryaffair.com

+1. Black Friday – avagy az ajándékok beszerzés egy nap alatt

A Black Friday, azaz Fekete Péntek a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete: aki jól taktikázik, november utolsó hétvégéjén előre bevásárolhat úgy, hogy közben több tízezer forintot is megspórol. Magyarország legnagyobb outletközpontja a bevásárlóközpontok között elsőként lecsapott a lehetőségre, és kifejlesztette saját Black Friday telefonos applikációját. Az app-on előre megnézhetjük a Black Friday ajánlatokat, és a kuponokat a telefonunkon megmutatva egyszerűen lehívhatjuk az outlet árból lejövő százalékos kedvezményeket.

karacsonyi-keszulodes-4forrás: popsugar.com

HIRDETÉS
Előző cikkBio rizsszirup: egészséges alternatíva cukor helyett
Következő cikkÜnnepi készülődés: illatos dekorációs ötletek