Főoldal Bulvár Itthon A farsangra készül Vágó Piros és kisfia

A farsangra készül Vágó Piros és kisfia

A farsangi szezon kellős közepén a leghallgatottabb rádió műsorvezetői sem vonják ki magukat a beöltözéssel járó izgalmak alól. Vágó Piros idén is gyermekével készül a beöltözős bulira, ahol az első osztályos Zalán kalózruhát ölt majd. A Class Délután népszerű háziasszonya szerint azonban kisfiánál minden nap farsang van, és képes tízpercenként más-más  jelmezbe bújni.

Hercegnő, boszorkány, oroszlán vagy épp pattogatott kukorica – a farsangi ötleteknek csak a képzelet szabhat határt. A kreativitásra az átlagosnál is nagyobb szüksége van a kisgyermekes szülőknek, akiknek az óvodai és iskolai ünnepségeken is bizonyítaniuk kell, hogy képesek olyan jelmezzel előállni, ami egyedi, izgalmas és gyermekük aktuális rajongásának is megfelel. Vágó Piros idén szerencsés helyzetben van, mivel kisfia pontosan tudja, mi szeretne lenni, és a jelmezhez szükséges első intézkedéseket is megtette.

vagopiros_zalan_kalozkent_2

„Zalán idén határozott elképzeléssel állt elő és kijelentette, hogy kalóz lesz. Ezzel nagyon megkönnyítette a dolgom, mert úgy hallottam, hogy most az Elsák és a Darth Vaderek időszaka van, és így nem kell attól tartanunk, hogy 7-8 egyforma jelmez szaladgál majd a mezőnyben. Ráadásul ehhez nem is kell sok időt és energiát fektetni a keresésbe vagy varrásba, sőt Zalán már ki is készítette az egyik csíkos pólóját, hogy azt fogja felvenni. Már csak a filcet és a gumiszalagot kell megvennem a fekete szemkötőhöz, mert fiúgyerek lévén kardja és kalapja már van” – nevetett Piros, aki elárulta, hogy gyermekkorában ő is szívesen bújt jelmezbe, egyik legemlékezetesebb farsangján például kőkorszaki embernek öltözött.

„Az osztálytársnőmmel megbeszéltük, hogy Frédi és Béni leszünk – úgy emlékszem, a jelmezemet édesanyám varrta meg leopárdmintás anyagból. Sajnos fotó nem készült rólunk, de biztos nagyon viccesek lehettünk, ahogy kislányként próbáltuk eljátszani a két ősembert” – mesélte a népszerű műsorvezető, akire a farsangi időszakban is számíthatnak a hallgatók: a Class Délutánban különböző kreatív jelmezötletekben és izgalmas gasztronómiai témákban is rendszeresen ad tanácsokat.