Főoldal Autó, motor A Ford augusztusban ismét az élen végzett

A Ford augusztusban ismét az élen végzett

szamosi_viktor_fordKimagaslóan magas értékesítéseket elérve rendkívül sikeres augusztusi hónappal zárta a nyarat hazánkban a Ford: a múlt hónapban Magyarországon gazdára találó 835 új Ford 13,2%-os piaci részesedést jelent a magyarországi személyautó és haszongépjármű piacon, ami ismét a képzeletbeli dobogó legfelső fokára repítette a márkát.

A Ford által a múlt hónapban elért rendkívüli értékesítési eredmények már csak azért is szembeötlőek, mert a nyár, különösen az augusztus általában holtszezonnak számít az autóértékesítésben, a márka pedig ennek ellenére kifejezetten dinamikusan növelte eladásait. Ebben a magyarországi haszongépjármű piaci értékesítéseit az év első nyolc hónapjában magabiztosan vezető Ford teljesen megújult haszongépjármű portfoliójának épp úgy kiemelkedő szerepe van, mint a márka hazánkban két legnépszerűbb személyautója, a Focus és a Mondeo sikerének.

Amint Szamosi Viktor, a Ford magyarországi kereskedelmi igazgatója elmondta, az őszi hónapokban minden idők legerősebb, többszörösen díjnyertes haszongépjármű portfólióján kívül egy további tényező is a márka segítségére lehet.

„Az elmúlt két évben a világ legnépszerűbb autójának bizonyuló Focus és a hazai felső-közép kategória értékesítéseit az idei évben is kimagasló előnnyel vezető Mondeo modelljeink rendkívüli sikerét további, nagyszerű ár-érték arányt kínáló ajánlatokkal támogatjuk meg, amelyek értékesítésünk további dinamikus növekedését hozhatják.” – avat be a kereskedelmi igazgató.

Érdemes tehát az ősz folyamán is nyomon követni a Ford készletes ajánlatait.