Főoldal Szabadidő Televízió Ismét képernyőn a 90-es évek klasszikus meséi

Ismét képernyőn a 90-es évek klasszikus meséi

hodito_hodokTegnap óta, azaz szeptember 4-étől retro, 90-es évek rajzfilmjeivel erősít a Nickelodeon magyar honlapja. Olyan legendás sorozatok főszereplőinek kalandjait nézheti újra a közönség, mint a Hé, Arnold!, a Hódító hódok, és a Fecsegő tipegők.

Biztosan sokan emlékeznek a Hé, Arnold! főszereplőjére, egy 9 éves fiúra, aki a nagyszüleivel él egy csomó furcsa figura között. Arnold távirányítóval tartja rendben a szobáját és éppen olyan a feje, mint egy rögbilabdának. A nagysikerű animációs sorozat epizódjaiban a korához képest érett, és általában helyes döntéseket hozó Arnold az iskolatársai, a barátai, a szomszédai, esetenként pedig idegenek problémáit kísérli meg megoldani.

Arnold mellett jönnek a különleges hódok: Norbert és Dugó, akik “utcára” kényszerültek, mikor anyjuknak újabb kölykei születtek. Ők nem szokványos hódok, ezek a vízi rágcsálók nem építenek gátakat, vagy rágnak fatörzseket. Ők inkább élvezik az életet, este addig maradhatnak fent, amíg csak akarnak, azt esznek, amit csak megkívánnak. Az 1997-től futó Hódító hódok című rajzfilmsorozatban fontos feladattal néztek farkasszemet hőseink: hétköznapinak nem mondható kalandjaik során Dugó és Norbert saját gátjuk megépítésén fáradozik, de vajon megállják a helyüket a Nagy Vadonban?

Tommy, Chuckie, Phil, Lil, az ördögi Angelica és Dil azaz a Fecsegő Tipegők is visszatérnek a Nickelodeonra. A rajzfilmsorozatban a csöppségek szemszögéből figyelhetjük a „nagyok” világát, és azt, hogy a pöttöm pelenkásoknak milyen hatalmas problémákkal kell szembenézniük.

Szeptember 4-től a magyar Nickelodeon honlapján az első résztől kezdve feleleveníthető lesz a Hé, Arnold!, a Hódító hódok, és a Fecsegő tipegők, amelyek minden csütörtökön 5 újabb résszel jelentkeznek. A későbbiek során olyan világhírű sorozat is felkerül majd az oldalra, mint a Rocko. Minden bizonnyal egyiket sem kell bemutatni senkinek, mert a mostani huszonévesek ezeken a legendás meséken nőttek fel.

Előző cikkA Lincoln Matthew McConaughey-vel kampányol
Következő cikkA Ford augusztusban ismét az élen végzett