Főoldal Autó, motor A Lincoln Matthew McConaughey-vel kampányol

A Lincoln Matthew McConaughey-vel kampányol

matthew_mcconaughey_lincoln_fordA Ford amerikai prémium márkája, a Lincoln bejelentette együttműködését az Oscar-díjas színésszel, Matthew McConaughey-vel. A vállalat fontos szerepet szán McConaughey-nek a Lincoln történetének következő fejezetében.

Amint a vállalat közleményéből kiderül, az együttműködést azért is különösen izgalmasnak tartják, mert a Lincoln által megtestesített értékek – autóik barátságos, személyes és autentikus jellege – Matthew személyére is jellemzők; pontosan ez a hasonlóság szülte a közös munka ötletét. McConaughey ráadásul nem csupán a márka legfontosabb értékeinek képviselője, de jó ideje a Lincoln, e legendás amerikai autó-ikon csodálója is.

Matthew McConaughey szerepel majd a Lincoln első, kisméretű prémium SUV-modelljének, a 2015-ös Lincoln MKC reklámkampányában, a televíziós és digitális spotok vetítése szeptember elején kezdődik. A kisméretű prémium SUV-k szegmense a luxusautó-piac leggyorsabb ütemben bővülő kategóriája. E szegmensben igen erős a verseny, ám a 2015-ös Lincoln MKC magabiztos szereplőnek ígérkezik – hiszen már eddig is igen pozitív volt a sajtóvisszhangja –, és a Lincoln bízik benne, hogy McConaughey közreműködésével még nagyobb figyelmet kap majd márkaüzenete. A vállalat ugyanis tökéletes partnernek tartja a színészt arra, hogy általa mesélhesse el a Lincoln történetét – és ez még csupán a kezdetét jelenti rendkívül ígéretes együttműködésünknek. A Ford legendás amerikai prémium márkája, a Lincoln utazása tehát folytatódik, és ez az út várhatóan sok izgalmat és lehetőséget tartogat. Ennek első fejezetét Matthew McConaughey es a Lincoln új reklámja mutatja be.