Főoldal Autó, motor A Ford inspiráló történetek után kutat

A Ford inspiráló történetek után kutat

inspiralo_tortenetek_fordNem mindennapi kezdeményezést indított útjára Dániában a Ford, amikor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megtalálja napjaink igazi mesterembereit, akik sikerre vitték elképzeléseiket és megvalósították első hallásra legtöbb ismerősük számára őrültségnek hangzó álmukat. Kutatásuk során előszöör az Oh Dawn nevű dán szörfdeszka-tervező céghez jutottak el.

Egy olyan országban, ahol szinte soha nincsenek viharok és komoly hullámok, igencsak reménytelennek tűnt Mathias, Bo és Simon vállalkozása, amikor 2011-ben megalapították az Oh Dawn szörf-márkát. Talán tényleg nem a világ legjobb ötlete, ha az ember egy sík és hideg országban lát neki a semmiből felépíteni egy szörfös brandet, ám a három barát kemény munkája és kitartása – na meg gyönyörűen formált deszkáik – végül mégis sikert arattak. Persze ahogy minden apró start-up, úgy az ő vállalkozásuk is nap mint nap újabb kihívásokkal szembesül, ám a csapat mégis lendületes léptekkel halad a siker felé vezető úton. Az ő történetüket mutatja be az alábbi gyönyörűen filmezett, inspiráló kisfilm.

„Lenyűgözött bennünket Dán kollégáink kezdeményezése, hisz a mai világban mindenkinek szüksége van inspiráló, valódi sikertörténetekre, amelyek megmutatják, hogy kemény munkával, elszántsággal, hittel minden álom valóra váltható.” – fogalmaz Varga Zsombor, a Ford magyarországi PR és kommunikációs igazgatója. „Éppen ezért vizsgáljuk egy hasonló kezdeményezés hazai elindításának lehetőségét, hogy olyan magyar – akár a tudomány, akár a sport, akár a kultúra, művészet, akár az üzleti élet területéről származó, pozitív értékeket közvetítő történeteket mutathassunk be, amelyek jó példával szolgálhatnak mindannyiunk számára.” – teszi hozzá a kommunikációs szakember.