Főoldal Technológia Hardver, szoftver DDR4 memóriát mutatott be a Kingston

DDR4 memóriát mutatott be a Kingston

kingston_ddr4_memoriaA HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy következő generációs HyperX® Predator DDR4 memóriáját a mai napon kezdődő és szeptember 1-ig tartó PAX Prime 2014 rendezvényen mutatja be a Washington állambeli Seattle-ben. A HyperX Predator DDR4-készletek szeptembertől lesznek elérhetőek kereskedelmi forgalomban.

A HyperX Predator DDR4 memóriát kimondottan a következő generációs Intel® X99 lapkakészlethez és a Haswell-E processzorhoz tervezték. A magas órajel, az alacsony feszültség és az agresszív CAS-késleltetés kombinációja révén a HyperX DDR4 memóriakészlet az egyik leggyorsabb megoldást kínálja a felhasználóknak a piacon. Az új modul négydarabos, 16 GB kapacitású készletben lesz kapható, amelynek kezdő feszültsége 1,2 V, órajele pedig a 2133 MHz–3000 MHz tartományba esik.

„A DDR4 memória iparági bemutatásának alkalmából a HyperX csapata is elkészítette a Predator DDR4 memóriát kifejezetten a számítógép-rajongók következő generációja számára, akik mindig a lehető legnagyobb teljesítményt szeretnék kihozni rendszerükből. A HyperX emellett a perifériaeszközök tekintetében is kielégíti a játékosok minden hardverigényét, a kényelmes és kiváló hangzást biztosító Cloud mikrofonos fejhallgatótól a gyors és pontos Skyn egérpadig. A HyperX töretlenül támogatja a játékok és az e-sportok világát, így reméljük, hogy a közösség a játékosok számára készülő hardverek megbízható, vezető gyártójaként tekint ránk” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A rendezvényen a DDR4 memória mellett a HyperX az új Cloud White Edition mikrofonos fejhallgatót, a két különböző felülettel elérhető Skyn egérpadot, a belépőszintű FURY USB-meghajtót, valamint a Genesis termékcsaládot felváltó Savage memóriát is bemutatja.