Főoldal Szabadidő Koncertek A hónap végén Budapesten ad koncertet a Ghost

A hónap végén Budapesten ad koncertet a Ghost

A november 22-én hazánkban fellépő Ghost igazi sztárnak számít Nyugat-Európában és mindkét amerikai kontinensen.

Világhírű zenészek vallják  magukat nyíltan a svéd metál banda rajongóknak, és a zenei újságírók is elismerően írnak a csapatról, lemezeikről és koncertjeikről.

ghost_koncert_1Nézzünk néhány kritikát, amit az elmúlt évek egyik legnagyobb kedvenc metál csapatáról a közelmúltban írtak:

A Ghost a saját útját járja. Nem csupán maszkokból és külsőségekből állnak, ők tényleg végigjárják az utat, ami a tűzön keresztül vezet. A módszer pontosan ugyanaz: mi térdre esve könyörögve az istenekhez, és válaszként a Ghost-ot kapjuk, a hangzásukkal és a szövegeikkel.  A világ felvillanyozódik, te pedig választhatsz, hogy lemaradsz vagy velük ugrasz.”

Loudwire

 

“A rockzene már régen nem rendelkezik ezzel a fajta húzással. De a Ghost megint veszélyessé tette a dolgokat. Ugyan nem érzed, hogy mindenáron meg kellene hallgatnod az új albumukat, de úgysem tudod megállni. A gonosz még soha nem volt ilyen jó. Készülj fel, a Ghost levadász és kísérteni fog, a lehető legjobb módon, örökre.” 

Artist Direct

 

“Ha van olyan dolog, amit habozás nélkül el lehet mondani a Ghost-ról, az az, hogy ők teljes mértékben gyilkos dalszerzők, nem kivétel ez alól a legújabb albumuk sem: kib***ott fülbemászó dallamok, amelyek meglepően kemények a közepes tempók ellenére is.” 

Metal Sucks

 

“A Ghost visszatért koponya-repesztő új albumával.” 

Noisey

 

“A Cirice talán az egyik legkeményebb Ghost dal. Egy lassú tűz lüktető dobokkal és gyilkos riffekkel, a szokásos baljós hangulatban, amit a Ghost-tól el is várunk. Olyan, mintha a Ghost bizonyítani akarta volna azoknak, akik szerint az Infestissumam kicsit könnyedebbre sikerült, hogy ők még mindig sötét és kemény himnuszokat írnak, mi pedig izgatottan várjuk, hogy végre élőben is láthassuk az új anyagot.”

Metal Insider

 

“Az új albummal megérkezett egy újabb adag fülbemászó riff okkult rockzenébe oltva és egy újabb réteget mutatva meg ebből a zseniális bandából.”

Bloody Disgusting

 

 

 

Érdemes november 22-én elmenni a Barba Negra Music Club-ba, hogy a Ghost első budapesti fellépésének szem- és fültanúi lehessünk!

Jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.