Főoldal Bulvár Itthon A mesés keletre kalauzolt el mindenkit a KIOSK partija

A mesés keletre kalauzolt el mindenkit a KIOSK partija

Vízipipák, repülőszőnyegek, turbánok és szultánok – minden eddiginél színesebb és látványosabb tematikus partival zárta a hétvégét a KIOSK, amely ezúttal igazi palotává változott át. A feledhetetlen szülinappal egybekötött rendezvényről olyan hírességek sem hiányozhattak, mint Debreczeni Zita és Gianni, Nagy Adri, Szekeres Nóra, Tolvai Reni, Baronits Gábor vagy éppen Árpa Attila.

Mesés keleti hangulat szállta meg a népszerű fővárosi találkozóhelyet, ahol az egész hétvégén át tartó varázslatot szombaton egy őrületes parti koronázta meg. A nem mindennapi eseménynek Nagy Adri sem tudott ellenállni, hiszen nagy rajongója ennek a kultúrának.

„Amikor Egyiptomban jártam, teljesen magával ragadott a kultúra és a jellegzetes helyi viselet. De több szempontból is közel áll hozzám ez a világ, mivel a keleties ízeket is nagyon szeretem, gyerekkoromban pedig rajongtam az Aladdin című meséért. Régi vágyam eljutni Indiába, és a KIOSK kicsit megelőlegezte most nekem ezt az utazást” – mondta a Jóban Rosszban színésznője, aki hamarosan új dallal is debütál.

kiosk_adri_es_nori

Szekeres Nóri szívesen szakad ki a hétköznapokból, ez a világ pedig már ismerős volt számára.

„Törökországban és Jordániában járva kaphattam egy kis ízelítőt ebből a hangulatból, de ez a parti igazán mesésen sikerült. Nagyon tetszik, hogy Hubert és a barátai ilyen tematikus esteket álmodnak meg, ebben a legjobb, hogy meg is valósítják mindezt, amelynek így mi is a részeseivé válhatunk. Itthon többnyire csak farsangkor öltözünk be, de ezek a bulik egy plusz alkalmat teremtenek arra, hogy kicsit elrugaszkodjunk a valóságtól, játszunk egy jót, és kicsit másak legyünk.” – vélekedett Nóri.

Az este extra különlegessége volt, hogy a tulajdonos, Hlatky-Schlichter Hubert itt ünnepelte születésnapját.

kiosk_arpa_attila_jelmezben_es_hubert

„Jelenleg öt legfontosabb nő van az életemben, akik mindenben mellettem állnak. Velük szoktunk viccelődni, hogy ők a HSH Harem. Ezért is választottam ezt az irányvonalat az idei szülinapom alkalmából” – kezdte Hubert. „A tematikus bulik pedig már hagyománynak számítanak nálunk. Néhány éve szerveztem az első ilyen eseményt, mivel fontosnak tartom, hogy olyan élményeket adjak mindenkinek, amelyek kiszakítanak minket a hétköznapokból” – tette hozzá.

A szultánok és háremhölgyek között néhány további híresség felbukkant a tömegben, közöttük Debreczeni Zita és Gianni, Tolvai Reni, Szegedi Kata, Wossala Rozina, Árpa Attila, Lakatos Márk, Baronits Gábor és Kentaur.

Előző cikkKözel tízmilliós nézettséget ért el az Ocho Macho legnagyobb slágere
Következő cikkMegérkezett Ákos legújabb videoklipje