Főoldal Szabadidő Koncertek A Rival Sons alapozza meg a hangulatot a Black Sabbath előtt

A Rival Sons alapozza meg a hangulatot a Black Sabbath előtt

Ahogy a teljes Black Sabbath turnén, úgy Budapesten is a Rival Sons kezdi az estét majd, mielőtt Ozzy, Tony és Geezer színpadra lép, hogy elbúcsúzzon rajongóiktól. 

rival-sons

A Rival Sons az elmúlt években bebetonozta magát a zenei életbe Amerika következő nagy rock’n’roll bandájaként.

Hatodik lemeze megjelentetésére készülő dél-kalifornia csapat egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik az egész világon, amit sajátos, soul-blues és klasszikus rock egyvelegű zenéjük mellett az intenzív koncertezéssel is folyamatosan erősítenek. Lemezeiket pár nap alatt, szinte egy élő koncert hangulatában rögzítik, ami nagyban hozzájárul egyedi hangzásukhoz is. A csapat második lemezük megjelenése után, 2012-ben hamar az európai fesztiválok egyik kedvenc fellépőjévé vált, és remek nemzetközi slágerlista helyezéseik mellé még a Legjobb Új Előadó díját is begyűjtötték a Classic Rock díjkiosztón.

A csapat híres fergeteges élő bulijaikról, akár klubokban, stadionokban vagy fesztiválokon lépnek fel, mindenhol újabb rajongókat szereznek.

Az idei évük nagy részét a Black Sabbath turnén töltik, ugyanis a teljes búcsúturnén ők melegíthetik be a közönséget, így június 1-én a BudapestArénában is láthatjuk végre a népszerű amerikai rock csapatot.

A budapesti koncertre már csak az utolsó jegyeket lehet megszerezni, illetve a VIP csomagok egy része még elérhető ezekben a napokban, de ha valaki ott akar lenni, amint a rock’n’roll történetének egyik legnagyobb legendája, a Black Sabbath  utoljára lép színpadra, az jobban teszi, ha felettébb igyekszik.

Előző cikkFutóverseny, családi- és gyerekprogramok az Európa-napon
Következő cikkA pollenek miatt erősödnek az ekcémás tünetek