Főoldal Szabadidő Koncertek A világ legnagyobb Pink Floyd show-ja Budapesten

A világ legnagyobb Pink Floyd show-ja Budapesten

Brit Floyd – A legnagyobb Pink Floyd show 2015-ben visszatér Európába vadonatúj,  Space & Time elnevezésű világkörüli turnéjával, a valaha volt leglátványosabb előadással és színpadi produkcióval. Most először ez a szenzációs program Budapesten is látható lesz november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában!

pink_floyd_budapest_2

A show a Pink Floyd 50 évét ünnepli 1965-ös megalalkulásuktól a nemrégiben megjelent The Endless River albumig; válogat a The Dark Side of the Moon, a Wish You Were Here, az Animals, The Wall és a The Division Bell klasszikussá vált dalaiból, kiegészítve néhány Pink Floyd zenei meglepetéssel is.

Az előző, óriási sikerű Discovery turnét követően Damian Darlington, a Brit Floyd énekese – gitárosa és zenei rendezője a következőket nyilatkozta: “A közönség reakciója egészen elképesztő. Tényleg mindenhol szenzációs. Köszönjük mindenkinek, aki eljött megnézni az előadást és már alig várjuk, hogy 2015-ben útra keljünk az újabb produkcióval!”

Minden apró zenei részletre odafigyelve és gondosan létrehozva az „igazi” élő Pink Floyd koncert élményét, a Brit Floyd egy csodálatos utazásra invitálja a nézőket a káprázatos Pink Floyd életmű legjobb pillanatait kombinálva a csúcstechnológiával, hogy a show pont olyan tökéletes legyen hangzásban mint amilyen lenyűgöző a látványvilága.

pink_floyd_budapest

Az előadásra a színházi jellegű nézőtér kialakítása miatt kizárólag ülőjegyek; egy átlagos koncerthez képest csak limitált számú belépő lesz megvásárolható május 29-én 10 órától a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalokon keresztül.
A várható érdeklődés miatt valószínűleg nem lesz érdemes az utolsó pillanatig várni a jegyek beszerzésével.