Főoldal Életmód Gasztronómia Akció február végéig a Burger House Sashalomban

Akció február végéig a Burger House Sashalomban

Folyamatosan hírbe hozzuk a Burger House Sashalom éttermet, legutóbb pont pár nappal ezelőtt írtunk az óriásburgerükről. Alapvetően azért, mert szeretjük, és folyamatosan visszajárunk.

Vissza is fogunk, ugyanis van miért ismét: a Burger House Sashalom akciót indított, február végéig bezárólag. Ez nagyjából két hét még, de pontosan elég arra, hogy kihasználják az érdeklődők a kedvezményeket.

Nem is rosszak az engedmények: ha 2000 forint felett sikerül bevásárolnunk a jobbnál jobb burgerekből, finom italokból (kedvencünk a pikáns burger, a fantáziadús Tikkadt Szöcske kóla például konkrétan finom és egyben érdekes), úgy a Burger House Sashalom 10 százalékot elenged a fizetendő végösszegből. Ráadásként az egészet megfejelik egy, állításuk szerint nagyon finom süteménnyel is.

Ahhoz, hogy az akciót igénybe vehesse minden betérő, mindössze annyit kell tenni, hogy a vásárlás megkezdésekor erre az akcióra kell hivatkozni – máris spóroltunk, de nem az ízekkel és a kulináris élvezetekkel. Érdemes kipróbálni!

Előző cikkA hétvégén kódolatlanul nézhetjük az HBO-t
Következő cikkRekordszámú maskarás búcsúztatja a telet az idei busójáráson