Főoldal Divat, szépség Hajápolás Bemutatkoznak a Nivea 2013-as őszi/téli hajtrendjei

Bemutatkoznak a Nivea 2013-as őszi/téli hajtrendjei

Az őszi/téli szezon frizurái kreatívak és elbűvölőek, ráadásul a családi összejövetelektől a fekete nyakkendős eseményekig bárhol pompásan megállják a helyüket.

Összeállításunkban megmutatjuk mi lesz az idei trend, ráadásul olyan frizurák segítségével, melyeket otthon, akár egyedül is nyugodtan megpróbálhatsz elkészíteni. A haj előkészítéséhez, és a frizura fixálásához kimondottan ajánljuk a Diamond Gloss, illetve a Volume Sensation termékcsaládokat, mert lenyűgöző fényt, és volument kölcsönöznek a hajnak.

A legújabb trendeket Sally Brooks készítette el, aki a London Hairdresser of the Year háromszoros bajnoka, és a brit fodrász közösség elismert tagja. Olyan híres divattervezők felkérésére készített frizurákat, mint Alexander McQueen, és rendszeresen kreál hajkölteményeket a vezető divatmagazinok számára. Ő a NIVEA nemzetközi hajstylistja 2008-óta.

“Hiszem, hogy a NIVEA a hitelesség, és a minőség megtestesítője. Szeretem a termékeiket, és filozófiájuk is közel áll hozzám. A NIVEA épp olyan szenvedéllyel foglalkozik a hajjal, ahogy én magam is.”

Kacér Bob

nivea_bob_elotte  nivea_bob

Ezt a  természetes, mégis alkalmi jellegű megjelenést egyáltalán nem nehéz kialakítani: a haj lelapulását legegyszerűbben úgy kerülheted el, ha a  szárítást mindig  közvetlenül a hajtőnél kezded. A frizura annál rugalmasabb, és természetesebb, minél jobb állapotban van a hajad. Ahhoz, hogy hasonló végeredményt kapj, arra is figyelned kell, hogy a  tincsek  lágyan omlóak, és kicsit kuszák maradjanak.

Bob elotte  Bob

Így kell elkészíteni:

1. lépés

Egyenletesen oszlass el a nedves hajadon egy adag Volume  Sensation hajhabot, hogy dúsabb hatású legyen a frizurád  – a legjobb eredmény érdekében ügyelj arra, hogy a habból mindenhová elegendő jusson, a hajtövektől a hajvégekig.

nivea_bob_1_lepes

2. lépés

Válaszd külön, és fogd össze a fejtetőn lévő hajat, majd csatold fel, hogy ne zavarjon a munkában. A haj szárítását kezdd az alsó tincsekkel. Még dúsabb hatást érhetsz el, ha közepes méretű körkefe segítségével hajtod végre a műveletet. Haladj tincsenként, és várd meg, amíg a  hajfürt kihűl, csak azután tekerd le a keféről. Így tartósabb lesz a forma.

nivea_bob_2_lepes

3. lépés

A fejtetőn lévő tincsek szárítása során praktikus lehet tépőzáras hajcsavarót használni, de ha nincsen otthon, a körkefe  továbbra is megteszi. A frufrut szárítsd előre, hogy  megtartsd  a frizura  modern megjelenését.  A kész frizurát  rögzítsd Diamond  Gloss hajlakkal – ez csodás fényt ad a hajadnak.

nivea_bob_3_lepes

Sally tippje: Ha igazán dús hatást szeretnél elérni, koncentrálj a hajtövek szárítására: mindig jól emeld meg a hajtő részt szárítás közben,  így a frizura garantáltan dúsabb lesz, és a ’60-as évekre emlékeztető jellegzetes stílusa is tovább megmarad.

Bohém Tupír

nivea_tupir_elotte  nivea_tupir

Ez a bohém, szemet gyönyörködtető frizura minden tekintetet vonzana  még a vörös szőnyegen is. A ’60-as évek trendjét követő hajviseletet otthon sem nagy ördöngösség elkészíteni, és nem is kell hozzá feltétlenül ilyen hosszú haj.

Így kell elkészíteni:

1. lépés

Az elülső hajtincseket válaszd külön, és  rögzítsd egy csattal. Ezt a rész később formázzuk.

nivea_tupir_1_lepes

2. lépés

Tupírozd fel a fejtetőn lévő hajtincseket, hogy megkapd a ’60-as évekre jellemző formát.

nivea_tupir_2_lepes

3. lépés

Simítsd át az eddig letűzve várakozó hajtincseket egy természetes sörtéjű kefével, hogy  visszakapják fényüket.  Tűzd meg a tincseket hátul, közvetlenül a fejtető alatt, így hangsúlyozhatod milyen dús a hajad.

nivea_tupir_3_lepes

4. lépés

A hátsó tincseket formázd hajsütővassal. Válassz olyan feltétet, amivel nagyobb, lazább hullámokat tudsz kialakítani, a kész tincseket pedig húzd szét az ujjaiddal.

nivea_tupir_4_lepes

5. lépés

Rögzítsd a frizurát Diamond Gloss hajlakkal.

nivea_tupir_5_lepes

Sally tippje: Hogy ne zavarjon a hajszárítás során a sok elektrosztatikusan feltöltött, repkedő hajszál, fújj a kefére hajlakkot. Ezzel a módszerrel ráadásul csodás fényt is adhatsz a hajadnak!

 

Dús Lófarok

nivea_lofarok_elotte  nivea_lofarok

A lófarok mindig egy kicsit másként, de évről  évre feltűnik a  kifutókon.  Ez a frizura ugyan a ’60-as évekből merít, mégis egy igazán vagány, modern  változat, mely tovább bővíti a lófarok fogalmát.  Ne aggódj, nagyon egyszerű elkészíteni!

Így kell elkészíteni:

1. lépés

Vigyél fel Volume  Sensation hajhabot a haj teljes hosszára. Ez segít a haj formázásában, és megóvja a hajszálakat a hajszárítás során.

nivea_lofarok_1_lepes

2. lépés

Egy nagyméretű körkefe segítségével szárítsd meg a hajad tincsenként, ügyelve arra, hogy a hajtövet mindig megemeld. Így sokkal dúsabb hatást érhetsz el.

nivea_lofarok_2_lepes

3. lépés

Válaszd el az arcot keretező tincseket, és rögzítsd csattal.  Kicsit tupírozd meg a fejtetőn lévő tincseid, majd fogd össze a többi hajtinccsel úgy, hogy a fejtető alatti részen legyen a legnagyobb hajtömeg.

nivea_lofarok_3_lepes

4. lépés

Simítsd hátra a hajad, és egy természetes sörtéjű kefével fésüld fényesre a lófarkad, majd rögzítsd egy hajgumi segítségével a tarkódnál.

nivea_lofarok_4_lepes

5. lépés

Simítsd hátra az első lépésben lecsatolt tincseket is, és csavard körbe a lófarok tövénél, majd rögzítsd hajtűvel.

nivea_lofarok_5_lepes

6. lépés

Tupírozd fel egy kissé magát a lófarkat is, hogy tovább tartsa a formáját.

nivea_lofarok_6_lepes

Sally tippje: Ezt a fazont akár egy hajráffal is feldobhatod, vagy alkalmiváteheted.

 

A frizurák készítése során használt termékek:

A NIVEA Volume Sensation Dúsító Sampon hosszan tartó dús hatást és tartást ad a hajnak anélkül, hogy lelapítaná a hajszálakat.

Volume Sensation Sampon 849Ft

A NIVEA Volume Sensation Dúsító Balzsam hosszan tartó dús hatást kölcsönöz a hajnak, és tartást ad a frizurának, a gyökerektől a hajvégekig.

Volume Sensation Balzsam 849Ft

A NIVEA Volume Sensation Dúsító Hajhab extra erős tartást biztosít egész napon át, miközben megemeli és dúsabbá teszi a hajat. A ThermoCare Formula-val dúsított összetétel megóvja a hajat a hajszárító forró levegőjétől. 150 ml, 999Ft

Volume Sensation Hajhab 999Ft

A  NIVEA  Diamond Gloss  Gyémántfény hajlakk  erős tartást és káprázatos gyémántfényt ad a frizurának egész napon át. Az új Vitamin Fix System  pedig extra ápolást biztosít.

Diamond Gloss hajlakk 999Ft