Főoldal Technológia Hardver, szoftver BlizzCon 2014: Starcraft II: Legacy of the Void – a saga új...

BlizzCon 2014: Starcraft II: Legacy of the Void – a saga új fejezete

A Blizzard tegnap jelentette be legújabb Starcraft II kiegészítőjét, mely a Legacy of the Void címet kapta.

starcraft_ii_legacy_of_the_void_logo

Az új fejezet szerves része a Starcraft II trilógiájának, ugyanakkor lenyűgöző és egyben önálló játékélményt is nyújt. Külön érdekesség, hogy az idei, 2014-es BlizzCon fesztiválon volt először a világon kipróbálható a Legacy of the Void expanzió, single player kampány küldetésekkel, egy új kooperatív játékmóddal egyetemben. Ez nem utóbbi más, mint az Archon mód. Mindezek mellett egy teljesen új gameplay mód is bemutatkozott Allied Commanders néven, mely szintén érdekes és merőben szokatlan játékélményt nyújthat.

A Starcraft II: Legacy of the Void a Wings of Liberty utáni kieglszítőjének, a Heart of the Swarm-nak megkezdett sztoriját folytatja egy kampánnyal, mely elhozza az epikus lezárást is.

„A Legacy of the Void tömör Starcraft II élményt hoz majd a játékosok számára” – fogalmazott Mike Morhaime, a Blizzard társalapító-elnöke. „Az új single player kampány feltüzeli az alapsztorit, s igen izgatottak vagyunk, hogy mit fognak szólni a játékosok az új megközelítésű játékmódokhoz, melyek segítségével különféle jelleggel lesz játszható az új kiegészítő. Persze segítségül hívva a stratégiai érzékünket is” – zárta a villáminterjút Morhaime.

A Legacy of Void elnevezésű Starcraft II kiegészítő jelenleg még a fejlesztés fázisában leledzik, azt viszont már lehet tudni, hogy PC-re, Windows és Macintosh platformokra érkezik, valamikor a jövőben. Megjelenési dátum nem ismert egyelőre.

Bővebb információ: http://eu.battle.net/sc2/en/