Főoldal Technológia Hardver, szoftver BlizzCon 2014: World of Warcraft: Warlords of Draenor novemberben

BlizzCon 2014: World of Warcraft: Warlords of Draenor novemberben

Bár nyáron már hivatalosan is bejelentette a Blizzard a World of Warcraft MMORPG legújabb expanziójának érkezését, a Napimagazin.hu újfent emlékeztet: 2014. november 13-a a hivatalos launch időpontja, tehát alig 1 hét, és máris belevághatunk az új helyszínek feltérképezésébe.

world_of_warcraft_warlords_of_draenor_logo

„A játékosok legendás karakterekkel és hatalmas mennyiségű újdonságot tartalmazó contenttel találkozhatnak a Warlords of Draenor kiegészítőben” – mondta Mike Morhaime, a Blizzard elnök-társalapítója. „Az eddigi Warcraft-történelem egyik legnagyobb durranása hamarosan megérkezik, a visszaszámlálás elkezdődött. Már alig várjuk, hogy mindenkit átküldjünk a Dark Portal-on novemberben” – tette hozzá.

A Warlords of Draneor egy új, izgalmas tartalommal egészíti ki a már jelenleg is gigantikus, kihívásokkal teli World of Warcraft-világot. Megjelenik végre a Garrison építés lehetősége, egy alakítható erőd, mely a történet, questelések alakulásával és előrehaladásával fejlődik; felfedezhetünk draenei templomokat, ork klánok elfeledett területeit; harcolhatunk a két frakció oldalán egységesen Ashran irányításáért, mely egy dinamikus PVP zóna lesz számos kiegészítő opcióval. Mindezek mellett széles skálán találkozunk majd új dungeonökkel, raidekkel, battlegroundokkal, challenge módokkal, és rengeteg mással is. Teljesen mindegy, hol vágunk bele a level 90-level 100 fejlesztésnek, a legenda folytatódik Draenorban.

Már biztosan minden érintett World of Warcraft játékos kívülről fújja, de azért hozzátesszük: még mindig van idő pre-order foglalni a játékot, tehát előrendelhető a battle.net oldalán is – így kód formájában lesz aktiválható a megjelenés pillanatától a Warlords of Draenor. E szerencsés WoW felhasználók azonnali karakrter boostot kapnak level 90-re 1 karakter erejéig (per realm), ezáltal lényegesen könnyebb lesz a fejlődés a level 100-as capig.

További részletek: http://eu.battle.net/en/warlords-of-draenor-presale/