Főoldal Technológia Hardver, szoftver BlizzCon 2014: Overwatch – új Blizzard játékot jelentettek be

BlizzCon 2014: Overwatch – új Blizzard játékot jelentettek be

Overwatch címmel FPS játékot jelentett be a 2014-es BlizzCon keretein belül a Blizzard még a tegnapi nap folyamán.

overwatch_blizzard

A történet szerint egy mindent átfedő krízishelyzetben találjuk magunkat, melyben egy nemzetközi katonákból, tudósokból, kalandorokból álló csapat segítségével és közbenjárásával kell kibogoznunk a szálakat, persze a team aktív szereplőjeként. Célkitűzésként pedig a séma szerint a dolgok helyreállítása a fő irányadó elv, sok-sok fegyverropogással, némi szerepjátékos elemmel megtűzdelve.

Az Overwatch központi cselekménye egy technológiailag fejlett, nem túl távoli jövőben játszódik a Földön, és minden bizonnyal szükségünk lesz összes skillünk és tapasztalatunk bevetésére a játék során.

Régi jól bevált recept szerint jár el a Blizzard ismét az Overwatch kapcsán: a játékmenet és kezelés elsajátítása letisztult és egyszerű lesz, főként azok fognak otthonosan mozogni a történések színhelyén, akik akár egy kicsit is járatosak az FPS-ek terén. Ráadásul a helyszínek valósak, akár London vagy Egyiptom elképzelt jövőbeli területein is számot adhatunk ügyességünkről, csapatszellemünk segítségül hívásával. Minden harcszíntér ikonikus, a karakterek egyedi képességeire és specializációira van kihegyezve, s az bizonyos, hogy nem marad egyetlen pillanat sem akció nélkül.

„Az Overwatch a legújabb alternatívánk a vibráló, nem túl távoli jövőben játszódó sztorik övezte játékok terén, szuper képességekkel felruházott karakterekkel, akció-centrikus csapatjátékkal a fókuszban” – nyilatkozta Mike Morhaime, a Blizzard elnöke és társalapítója a helyszínen. „Mint minden egyes új Blizzard játékban, itt is próbáljuk a már közkedvelt sémát és tematikát követni. Az Overwatch célja, hogy létrejöhessen egy tökéletes FPS élmény, pontosan olyan, amely a shooter rajongók nagy kedvence lesz, s újra meg újra játszani kezdenek.” – tette hozzá.

Bővebb információ: http://www.playoverwatch.com

 

Előző cikkNovemberi Dell újdonságok a PC szegmensben
Következő cikkBlizzCon 2014: World of Warcraft: Warlords of Draenor novemberben