Főoldal Szabadidő LEGO Budapesten építik fel Közép-Európa legnagyobb LEGO karácsonyfáját

Budapesten építik fel Közép-Európa legnagyobb LEGO karácsonyfáját

Szépen-lassan közeleg az év legcsodálatosabb időszaka, a karácsony. A legkisebbektől a legnagyobbakig, nemsokára mindenki elkezd azon gondolkodni, hogy mivel lephetné meg szeretteit. A hatalmas LEGO karácsonyfa szuper „előkarácsonyi” meglepetés az egész család számára!

lego_karacsonyfa

Idén először építik fel Közép-Európa legnagyobb karácsonyfáját, amely 5.5 méter magas és 200.000 LEGO kockából áll. A hatalmas építményt, amely a tavasszal megrendezett LEGO Toronyépítési Világrekordhoz hasonlóan mindenkit elkápráztat majd, a WestEnd City Centerben állítják fel november 15-én. Ám egy karácsonyfa sem lehet az igazi díszek nélkül! A díszítés varázslatos élményéből minden apró és nagyobbacska építőmester kiveheti a részét, csupán annyit kell tennie, hogy saját LEGO kockákból épült karácsonyfadíszét elhozza a rendezvény helyszínére. A közös díszítéshez csatlakozók az építés során bátran szabadjára engedhetik fantáziájukat és kreativitásukat, így a LEGO karácsonyfa garantáltan különleges lesz a sok színes, egyedi dísznek köszönhetően. Miután elkészültek a díszítéssel, a résztvevők együtt élhetik át azt a felejthetetlen pillanatot, amikor ünnepélyes keretek között meggyulladnak a LEGO karácsonyfán a fények. A megalkotott díszeket az eseményt követően egy gyermekeket segítő jótékonysági szervezetnek ajánlja fel a játékgyártó.

lego_karacsony_szekeres_1  lego_karacsony_szekeres

Szekeres Nóri fiaival, Miluval és Alexszel csatlakozott a kreatív építők táborához, sőt még karácsonyfadísz építő ötleteket is adnak a LEGO rajongóknak! Az esemény weboldalán (www.LEGOkivansag.hu/karacsonyfa) az érdeklődők mindemellett számos további kreatív építési ötletet, videót és információt találhatnak.