Főoldal Életmód Vásárlás chocoMe: bemutatkoznak az őszi csokoládékülönlegességek

chocoMe: bemutatkoznak az őszi csokoládékülönlegességek

Igazán különleges újdonságokkal köszönti az idei őszt a chocoMe manufaktúra. A számtalan nemzetközi elismerést begyűjtő márka egy merész, a francia csúcsgasztronómiában is pusztán egy pár éve használt alapanyaggal, egy különleges, díjhalmozó drazsékat bemutató válogatással és egy új, egzotikus Voilé ízzel vág neki a szezonnak.

chocome-osz-2Nézzük is meg közelebbről őket:

Feketeribizli borssal fűszerezett étcsokoládés szicíliai mandula

Az étcsokoládéban kiteljesedő feketeribizli bors intenzív gyümölcsössége és egyben fűszeressége ellenállhatatlanul pikáns kéreggel vonja be az oválisan megnyúlt mandulát.

chocome-osz-4De mi is az a feketeribizli bors?

A kissé megtévesztő elnevezésű fűszer a gasztrovilág új, alig pár éves francia innovációja. A fűszer alapja a feketeribizli cserjékről begyűjtött friss rügyek, amelyekből liofilizálással kivonják a bennük található vizet, majd kíméletesen porítják, így az eleven, kissé csípős, ugyanakkor nagyon kerek gyümölcsaromákban bővelkedő fűszer egész évben hordozza a feketeribizli – egyébként csak nyáron élvezhető – frissítő, kesernyés ízét.

chocome-osz-8Különleges ízvilág, prémium minőség – ez a chocoMe

Raffinée 4 (tej-, fehér- és szőke csokoládés drazsé válogatás gyümölccsel és magvakkal)

A Raffinée szemek kedvencei egy exkluzív válogatásban – ezt kínálja a Raffinée 4. A szakmai zsűri által legmagasabbra értékelt, többszörösen díjhalmozó Raffinée ízekből készült összeállítást négy különböző karakterű és ízvilágú drazsékülönlegességből állították össze.

chocome-osz-3chocome-osz-6A doboz tartalma: tonkababos tejcsokoládéval és kakaóporral bevont Avola-i mandula, fehércsokoládéval bevont liofilizált málna, Guérande sós szőkecsokoládéval bevont szicíliai mandula hántolt ostyával, sós-vaníliaporos, karamellás tejcsokoládéval bevont pekándió – mindegyik isteni finom!

Kandírozott pink grapefruit héj venezuelai étcsokoládéval bevonva

Különleges Voilé ízünk külső burkát roppanós venezuelai étcsokoládé alkotja, keserédes szorításba fogva a kandírozásnak köszönhetően egyszerre édes, pikírten savanykás és enyhén kesernyés pink grapefruitot.

chocome-osz-5Ez az egzotikus gyümölcs az egyik legsokoldalúbb, amelynek ízében egyaránt fellelhetők édeskés, savanykás és kesernyés jegyek is, ami nem meglepetés a gyümölcs felmenőit ismerve – a grapefruit a narancs és a pomelo keresztezéséből született. A pink változat alig 100 éves múltra tekinthet vissza, a pirosnál és a fehérnél sokkal összetettebb ízű, élénkebb aromájú és kevésbé keserű.

chocome-osz-7

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte

Előző cikkFrissesség ruháinknak akár tíz héten át
Következő cikkIdén a Szent István Bazilika előtt rendezik meg az Édes Napok fesztivált