Főoldal Életmód Otthon Frissesség ruháinknak akár tíz héten át

Frissesség ruháinknak akár tíz héten át

10 hét alatt akár bármi megtörténhet… Évszakok váltakozhatnak, szerelembe eshet, vagy akár körbeutazhatja a földet és felfedezhet új, izgalmas illatvilágokat, mint például a Földközi-tenger levegőjének frissességét vagy a provence-i végtelen levendula mezők illatát.

A Silan új formulájának köszönhetően a ruháink akár 10 héten keresztül megőrzik illatukat ruhásszekrényben tárolva. Különböző elragadó illatvariánsok közül választhat, melyek biztosítják a család összes tagja számára a hosszantartó Silan frissességet a mosások között is.

silan-oblitoAz új Silan formula parfüm kapszulákat tartalmaz, melyek garantálják, hogy a Silan öblítő illatanyagai rögzüljenek a szálakban, ez által a szárítás után is megmarad a hosszantartó frissesség. Az alkalmazott parfümtechnológia segítségével folyamatos az illatanyag-kibocsátás a szálakban, lehetővé téve, hogy a frissen mosott ruhák szekrényben tárolva akár 70 napon keresztül megőrizzék friss illatukat.

A szálakban rögzült microkapszuláknak köszönhetően, szárítás után a ruhák minden érintés során a friss illatot bocsátanak ki, mely kitart a következő mosásig.

A magas teljesítményű formula újszerű összetevőt is tartalmaz, mely hihetetlenül puhává varázsolja a ruhákat. Az új formula további előnye, hogy 20%-kal növeli a mosások számát– a Silan így gazdaságosabb, mint valaha. 1 liter öblítő akár 40 mosásra is elegendő.

Kilenc fantasztikusan friss illat közül választhat az új Silan kollekcióból. Íme, a megújult Silan Classic termékcsalád, a magával ragadó természetes frissesség érzésével – új levendula illatban is:

  • Új: Silan Lavender Garden – a lila levendula elbűvölő illatával, mely a mesés provence-i mezők hangulatát idézi
  • Silan Fresh Sky – a felhőtlen nyári égbolt frissességével
  • Silan Fresh Spring – a hosszú tél után újraéledő tavaszi kert magával ragadó frissességével
  • Silan Morning Sun – a felkelő nap harmatos friss pillanatát idézi

A cikkhez tartozó fényképet Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte